Vi sender pakker som normal
Butikkerne er lukket - afhentning muligt fra 11-14.00
Byt Julegave ?
Læs her hvordan

Virtuel Shopping

Det er en mærkelig tid, som vi alle lever i. Alt er ikke, som det plejer at været, og vi har ikke længere de samme muligheder for at komme udenfor blandt andre. Men når en dør lukker, åbner der sig heldigvis altid en ny!

Hos Butler-Loftet har vi lavet en ny service til dig, som mangler den personlige service men ikke har muligheden for at komme fysisk ind i butikken. Vi kalder det for virtuel shopping, som i alt sin enkelthed er en ekspedition over video. Her får du muligheden for at aftale et tidspunkt, hvor du kan blive ekspederet og få rådgivning af en af vores dygtige butiksansatte over video - ligesom hvis du besøgte os i butikken. Du kan eksempelvis bruge virtuel shopping:
- Hvis du har spørgsmål til en bestemt vare, du overvejer at købe.
- Hvis du mangler ideer til ønsker eller gaver.
- Hvis du har spørgsmål til pleje af dine læderstøvler, opbevaring af dit jakkesæt eller vaskanvisning af din nye skjorte

Mulighederne er mange.

Du tænker måske, hvorfor vælge Virtuel Shopping fremfor vores anden service Private Shopping - minder de ikke om hinanden? Jo, de er lidt beslægtet med hinanden. Men ved Virtuel Shopping ligger vi i højere grad vægt på den effektive rådgivning, som du nemt kan tilrettelægge efter din dag. Kort fortalt giver vi den samme gode service online som i butikken, imens du shopper hjemmefra.

1. Book tid

Book en tid som passer dig
og dit program.

2. Ekspedition

Læn dig tilbage og lad vores personale
hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål

3. Køb online

Vi håber dine spørgsmål blev besvaret.
Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Virtuel Shopping

> Shop sikkert hjemmefra