MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

8 råd til smykkepleje

Smykker bruges ofte til at pifte dit outfit op, derfor er det vigtigt at passe på og vedligeholde dem. Det er selvfølgelig vigtigt at huske på at smykker vil blive slidt efterhånden som man bruger dem. Der er nogle forskellige faktorer som man ikke selv kan gøre noget ved, f.eks. vil syrebalancen i kroppen og ilten i luften reagere med belægningen af smykket. Hos Butler-Loftet har vi samlet 8 gode råd til hvordan du kan vedligeholde dine smykker bedst muligt. Med disse 8 råd kan du forhåbentlig forlænge dit smykkes levetid.
1. Råd: Tag altid dine smykker af inden du går i seng.

2. Råd: Tag dine smykker af inden fysiske aktiviteter, rengøring og inden du går i bad. Vi fraråder også at du vasker hænder med dine smykker på, da det slider meget på smykket.

3. Råd: Vi anbefaler at du opbevarer dine smykker i en lufttæt pose, eller i en lukket boks, for eksempel den smykkeæske, der hører med til smykket.

4. Råd: Undgå at få parfume, creme eller make-up på dit smykke, tilføj derfor altid dine smykker som det sidste i dit look. Disse dagligdagsprodukter kan nemlig skade smykket.

5. Råd: Af hygiejnemæssige årsager er det selvfølgelig altid vigtigt at gøre dine smykker rene. Dette gøres forsigtigt med en mild sæbe og en blød klud eller en vatrondel, sådan kan du fjerne rester fra make-up eller andet snavs. Rengøringen må absolut IKKE ske med en hård klud eller en børste, da dette slider meget på dit smykke. Det kan også være en god ide at få smykket renset ved en guldsmed, da de ofte kan få et gammelt smykke til at se ud som nyt.

6. Råd: Ejer du et sølvsmykke, kan du med fordel bruge sølvrens. Sølvrens bruges til at lave en flot overflade, det skal dog bruges med forbehold. Hvis dit sølvsmykke har en belægning af eksempelvis rhodinering eller forgyldning, må der IKKE anvendes sølvrens.

7. Råd: Ejer du perlesmykker, er det vigtigt, de ikke bliver udsat for opvaskemiddel eller parfume, for at holde glansen.

8. Råd: S-lås: Mange af for eksempel Jane Kønigs smykker har en S-lås. Det er vigtigt denne lås bliver behandlet rigtig. Dette gøres ved at låsen vrides til siden både ved åbning og lukning. Der er desværre mange, som vrider låsen op og ned, hvilket låsen ikke kan holde til i længden.

Bonus tip: Husk altid at dobbelttjek om dine smykker er lukket korrekt, da smykket ellers nemt falder ud.