Asics

GEL-VENTURE 6 - Glacier Grey/Pure Silver

GEL-VENTURE 6 - Glacier Grey/Pure Silver

36 37 37,5 38 39 39,5 40 40,5 41,5
850 DKK
GEL-KAYANO 14 - White Sage/Graphite Grey

GEL-KAYANO 14 - White Sage/Graphite Grey

36 37 37,5 38 39 39,5 40 40,5 41,5 42 42,5 43,5 44 44,5 45 46 46,5
1.400 DKK
GEL-1130 NS - Slate Grey/Graphite Grey

GEL-1130 NS - Slate Grey/Graphite Grey

36 37 37,5 38 39 39,5 40 40,5
1.000 DKK
Asics' EX89 - White/Illusion Blue - Sneakers. Køb sneakers her.

−59%

EX89 - White/Illusion Blue

36 37 37,5 38 39 39,5 40 40,5 41,5 42 42,5 43,5 44 44,5 45 46
449 DKK
1.100 DKK
Asics' GEL-1130 RE - Oyster Grey/Pure Silver. Køb sneakers her.

−36%

GEL-1130 RE - Oyster Grey/Pure Silver

36 37 37,5 38 39 39,5 40 40,5
700 DKK
1.100 DKK
Asics' GEL-KAYANO 14 - White/Slate Grey. Køb sneakers her.

−26%

GEL-KAYANO 14 - White/Slate Grey

40,5 41,5 42 42,5 43,5 44 44,5 45 46
999 DKK
1.350 DKK
Asics' JAPAN S - White/White. Køb sneakers her.

−33%

JAPAN S - White/White

36 37 37,5 38 39 39,5 40 40,5
400 DKK
600 DKK
Asics' GEL-NIMBUS 9 - White/Indigo Blue. Køb sneakers her.

−45%

GEL-NIMBUS 9 - White/Indigo Blue

36 37 37,5 38 39 39,5 40 40,5 41,5 42 42,5 43,5 44 44,5 45 46
749 DKK
1.350 DKK

30 af 30 produkter

De karakteristiske ASICS-sneakers: Elsket over hele verden

Det japanske brand så første gang dagens lys allerede i 1949, da Kihachiro Onitsuka grundlagde brandet i sit hjem i den japanske by Kobe. Dengang hed brandet Onitsuka Co., Ltd og producerede basketballsko. I 1977 ændrede brandet navn til ASICS, og siden da har historien for alvor taget fart. I dag er ASICS verdens største løbebrand, og det går fremragende hånd i hånd med brandets navn. ASICS er en forkortelse for det latinske ordsprog Anima Sana In Corpore Sano, som løst oversat til dansk betyder “en sund sjæl i en sund krop”.

Kihachiro Onitsuka havde en stor drøm og passion om at infiltrere ungdommen med en sund og aktiv livsstil og på den måde gøre dem i stand til at bidrage til samfundet og verden. Det aktive islæt er derfor en grundsten i ASICS’ DNA. Det var også den legendariske og berømte basketballsko “The OK Basketball Shoe,” der var brandets allerførste produkt og starten på brandets lange rejse, og den dag i dag designer ASICS stadig sko til den populære amerikanske sportsgren.

ASICS er i dag et anerkendt brand, som mange sneakers-elskere over hele verden sværger til, og det hænger blandt andet sammen med skoenes høje kvalitet. Alle ASICS-sko er nemlig af høj kvalitet og har en høj holdbarhed, og det skyldes, at de er designet med et solidt udgangspunkt i de klassiske modeller af løbesko, ASICS står bag. Find både ASICS sneakers til kvinder og ASICS sneakers til mænd ved BUTLER LOFTET.

Spot ASICS-sko i gadebilledet

Hvorfor ændre noget, der fungerer? Det gør man ikke hos ASICS, og derfor ved man også, hvad man kan forvente, når man klikker et par sko fra ASICS hjem. Skoene er for eksempel kendetegnet ved den karakteristiske stribede signatur på siden af skoen, som tager form som et abstrakt A.

På samme måde er skoene designet med udgangspunkt i det fundament, man kender fra de klassiske løbesko, og derfor er både kvalitet og komfort altid i top. Det betyder, at ASICS ikke alene er et cool og trendy valg, men også et komfortabelt og praktisk valg. Det er ikke alle brands, der har succes med på én gang at være både praktiske og trendy som ASICS, og det er endnu en perfekt indikator på brandets succes. 

Hos ASICS designer man sko til både mænd og kvinder, og i langt de fleste tilfælde er der tale om unisexmodeller. 

Sådan styler du sneakers fra ASICS

Hvis du ejer et par sneakers fra ASICS, står de med stor garanti ikke ret meget i skabet og samler støv, for du kan bruge dine ASICS-sneakers i stort set alle tænkelige sammenhænge. Skoene er på én gang sporty, trendy og komfortable, og derfor er de altid et godt valg, uanset hvad du skal.

Style for eksempel dine ASICS-sneakers med et par trendy tights, en chunky strik og et net eller en shopper. Hvis du vil spice looket lidt ekstra op og give det flere sporty vibes, kan du smide en sports cap på toppen og eventuelt style dine tights med et par højtsiddende sportsstrømper. Tilsæt nogle smykker for at dyrke det feminine modspil. 

Du kan også style dine ASICS-sneakers med et par denimjeans og en feminin top uden ærmer. De sporty sneakers vil stå i kontrast til den feminine top, og vil du tone looket lidt ned eller holde lidt ekstra på varmen, kan du smide en overshirt, en denimjakke eller en anden let jakke udenover som yderste lag. 

Du kan også style dine sneakers fra ASICS til fest eller en aften ude. Hiv dit favorit-miniskirt ud af skabet, og style det sammen med et par strømpebukser enten med eller uden mønster. Øverst kan du bære en cropped top, en oversized tee eller en top, og så kan du skrue lidt ekstra op for smykker og makeup. Markerede røde læber kunne for eksempel stå i fed kontrast til de sporty sko. 

Hvordan er ASICS sneakers i størrelsen?

Vi har erfaret, at ASICS sneakers er små i størrelsen. Så hvis du ligger imellem 2 størrelser, vil vi altid anbefale, at du vælger den største. En sneaker skal sidde helt rigtigt på foden. Så hvis det føles som om, dine fødder sidder i spænd, eller skoen gnaver, bliver du aldrig glad for dine nye sko. Derfor er det vigtigt, at vælge den rigtige størrelse.

Er ASICS brede? Overordnet set vil vi sige, at ASICS er helt normale - hverken smalle eller brede. Alt afhænger selvfølgelig af, hvordan din fod er, men en ASICS sko vil passe til den gængse fod. Af den grund er ASICS sneakers også så populære som de er . Det er en ubesværet sko, hvor de cool design passer perfekt med en skøn komfort. 

Sådan plejer du dine ASICS-sneakers

Som med alle andre sneakers er det en god idé at passe godt på dem, så du kan bruge dem sæson efter sæson. Fordelen ved sneaks fra det japanske brand er, at de er tidløse klassikere, som aldrig for alvor går af mode, og som du derfor kan bruge år efter år – hvis du altså passer ordentligt på dem.

Sørg for at rengøre dine sneaks jævnligt. Det kan du gøre ved at tørre dem over med en let fugtet klud, mens du også med jævne mellemrum bør rense dem mere i dybden. Her kan du anvende en børste til sneaks og et rensekit. Smid aldrig dine sneakers i vaskemaskinen, da de kan miste deres form og farve, mens skoens limninger også kan risikere at gå op. 

Sørg også for, at dine sko fra ASICS er helt tørre, inden du pakker dem ned eller stiller dem ind i skabet, da fugt kan beskadige skoene og resultere i dårlig lugt, mug eller svamp.

ASICS: Et logo med symbolik

Der er meget få ting, hvis nogen overhovedet, der er overladt til tilfældighederne, når det kommer til ASICS. Det gælder både design og kvalitet, men selvfølgelig også brandets logo. Brandets logo tager form som et ikonisk emblem med en rund og nærmest J-formet facon. Logoet er designet af Herb Lubalin i 1977, da brandet skiftede navn fra Onitsuka Co., Ltd til ASICS, og der er en særlig symbolik knyttet til det. 


Logoet skal nemlig på én gang repræsentere en sportsbane og en disk, mens det også skal symbolisere den vækst og de fremskridt, en person oplever, når vedkommende er engageret i sport og en aktiv livsstil. Hele den store passion for og dedikation til sport og den aktive livsstil gennemsyrer på den måde det japanske brand fra inderst til yderst.

Vælg mellem de mange ASICS modeller

Hvilken ASICS sko skal jeg vælge? ASICS er anerkendte løbesko, men er de seneste år blevet lige så populære for deres cool design og er blevet en del af gadens modebillede. Derfor afhænger svaret af, hvad du skal bruge skoen til. 

Hos BUTLER LOFTET finder du de mest populære ASICS modeller. Find bl.a. Gel Kayano-serien, Gel 1090-serien, Gel 1130-serien, EX90-modellerne og Japan S-serien. Alle modeller lever op til ASICS høje standarder i forhold til høj komfort samt cool design. 

Hvad er forskellen på ASICS sko? tænker du måske. Det helt oplagte svar er selvfølgelig, at designet varierer i forhold til modellen. Gel Kayano-serien har de typiske løbesko-features, når man blot kigger på skoen. Japan S-serien trækker derimod tankerne hen på den klassiske basket-sko. Begge modeller holder sig i sportsverden men med vidt forskellige udtryk. Så hvilken sko, du vælger, afhænger af hvilket look, du bedst kan lide. Alle ASICS sko er nemlig dejlig komfortable, så du vil aldrig gå på kompromis med komforten.

ASICS sneakers er kendte for at være små i størrelsen, vi anbefaler derfor at du går en halv til en hel størrelse op. Hvis du er i tvivl, så tag et kig på vores sizeguide for ASICS sneakers. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til et produkt, spørgsmål til din ordre, eller noget helt tredje. 

Fandt du ikke det du søgte? Dyk ned i udvalget af sneakers fra de populære brands hos BUTLER LOFTET; Salomon sneakers, Adidas sneakers og New Balance sneakers. Du kan finde hele udvalget af sneakers her. Hos BUTLER LOFTET forhandler vi både herre sneakers og dame sneakers

Mangler du tips og tricks til, hvordan du vedligeholder dine Asics sneakers, så kan du med fordel læse vores udarbejdet guide; Sådan plejer du dine sneakers her.