Han Kjøbenhavn

Han Kjøbenhavns Cropped Racer Top - Pale Green. Køb toppe her.

−80%

Cropped Racer Top - Pale Green

XS S M L
99 DKK
500 DKK

1 af 1 produkter

Han Kjøbenhavn og den moderne sweatshirt

Designet gennemføres i hele brandet, og det passer både til mænd og kvinder. Derfor kan alle bruge en hoodie eller sweatshirt fra Han Kjøbenhavn. Det har også været et af fokuspunkterne hos designerne. Ærlighed og umiddelbarhed skinner tydeligt igennem i hvert enkelt design, hvor der ikke er blevet satset på detaljer bare for fornøjelsens skyld. I stedet er der taget højde for, hvad et par bukser skal kunne bruges til, og hvornår du skal bruge en af de unikke sweatshirts.

Du kan derfor finde sweatshirts, som du kan bruge til mange forskellige lejligheder. Der er trøjer og bukser, som måske er mere beregnet til fitnesscentret, men der er også sweatshirts, som både du og kæresten kan have på en søndag hjemme på sofaen. Han Kjøbenhavn har gjort meget ud af, at alle – og her mener de alle – skal kunne bære deres moderne, men alligevel afslappede stil. Eftersom de originale solbriller blev lavet til unisex, har de ført den samme æstetik videre til alt andet, de laver – uanset om det er en kasket eller skjorte. 

Han Kjøbenhavn designer solbriller og sweats til enhver personlighed

Måske har du bemærket, hvilken type modeller Han Kjøbenhavn bruger til at fremvise deres nye design, hvor deres kerneværdier ærlighed og umiddelbarhed for alvor skinner igennem. Designerne er ikke bange for at bruge ældre mænd, når de skal præsentere deres nye design. Det er med til at understrege den universelle personlighed, som Han Kjøbenhavn henvender sig til.

Det er lige meget, om det er den slanke kvinde i fitnesscentre, eller den ældre herre, der til daglig arbejder i lufthavnen. Begge typer kan sagtens bære en hoodie fra Han Kjøbenhavn. Årsagen bag disse valg er med til at understrege, at det er rigtige mennesker, der betyder noget, når de udtænker deres design. Det er med til at understrege deres ambition om at skabe ægte og komfortabelt tøj, der kan bæres og nydes af alle. Du kan finde et nyt sæt tøj til dig selv eller din kæreste her på siden, som I sikkert ender med at dele.

Tøj og accessories til mænd og kvinder

Hos Butler-Loftet mener vi, at det er essentielt at have et sortiment, der afspejler vores kunder og deres forskelligheder. Derfor finder du et nøje udvalgt sortiment af tøj og accessories til alle typer mennesker på tværs af køn og aldersgrupper. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at udforske vores forskellige sortiment af tøj fra danske og internationale brands. Vi har sikkert noget, der falder i din smag. Find Han Kjøbenhavn til herrer og Han Kjøbenhavn tøj til kvinder.