Parajumpers

Parajumpers' PJS W Geena SLW - Black. Køb overtøj her.

−15%

PJS W Geena SLW - Black

2/XS 3/S 4/M 5/L 6/XL 7/XXL
2.295 DKK
2.700 DKK
Parajumpers' PJS W Geena SLW - Blue/Black. Køb dunjakker||vinterjakker her.

−33%

PJS W Geena SLW - Blue/Black

2/XS 3/S 4/M 5/L 6/XL
1.799 DKK
2.700 DKK
Parajumpers' PJS W Geena SLW - Atmosphere. Køb dunjakker||vinterjakker her.

−38%

PJS W Geena SLW - Atmosphere

2/XS 3/S 4/M 5/L 6/XL
1.799 DKK
2.900 DKK

3 af 3 produkter

Parajumpers til herre og kvinder

Den gule strop er et levn fra tidligere tider, hvor denne strop var en nødstrop, som sad i det udstyr, man brugte til faldskærmshop og udløste faldskærmen. I dag er Parajumpers blevet et eksempel på godt overtøj, der klarer alt slags vejr på grund af det gode håndarbejde og de lækre detaljer.

Uanset om du er på udkig efter Parajumpers jakker til kvinder, får du altid praktisk overtøj i lækkert design. Alle modellerne er nemlig fremstillet i slidstærke materiale, hvorfor de er det perfekte valg til at modstå både kulde og regn. Med en jakke fra det italienske modehus skal du derfor aldrig bekymre dig om vind og vejr. I stedet kan du altid være sikker på at være ekstra smart klædt på – i mere end én forstand. Trods de mange moderne løsninger har jakkerne samtidig et tidløst design, der gør den anvendelig i rigtig mange sæsoner.

En Parajumpers jakke er solidt og godt udført overtøj

En Parajumpers er nemlig lig med eksklusivitet og ekstrem holdbarhed, så hvis du forventer lidt ekstra af dit udetøj, kan du med fordel kigge på det imponerende sortiment. Det italienske mærke Parajumpers blev stiftet af Massimo Rossetti og har vundet international anerkendelse. I dag genkender man bedst produkterne fra Parajumpers på grund af den gule strop, der sidder fæstet omkring kraven på jakkerne. Hos Butler-Loftet fører vi udelukkende designerbrands, som vi selv vil elske at gå i. Derfor er de italienske jakker naturligvis også en fast del af vores voksende udvalg, da det populære overtøj er efterspurgt af både mænd og kvinder. Skal man sætte fingeren på, hvad det er, Parajumpers kan, er det i særlig grad kombinationen af teknisk udstyr og håndarbejde med evnen til at producere funktionelt overtøj. Sådan har det været siden brandets begyndelse, hvilket nok også er én af forklaringerne på, at rigtig mange har forelsket sig i det stilbevidste mærke.

Selvom de unikke jakker uden tvivl er high-end, så er de samtidig for alle. Jakkerne, der er det primære produkt, kommer nemlig i alle former og farver og tilbyder dermed forbrugeren at kunne bære en jakke, som passer til formål og anledning. Stilen er sporty og stilren, og kollektionerne indeholder oftest både dunjakker, anorakker og parkaer. Derfor kan du altid vælge en verdensklassejakke, der passer matcher dit personlige udtryk. Vi er naturligvis autoriserede forhandlere af alle de originale modeller: Long Bear, Kodiak, Juliet og Geena. Den enkelte model har sit unikke touch, så vælg din favoritjakke her på siden, og køb den til en særlig attraktiv pris hos os. Hvis du leder efter en jakke, der skal passe til meste, kan vi anbefale at vælge en variant i en klassisk farve som sort eller mørkeblå. Vi følger naturligvis altid med, når det gælder tidens aktuelle farver og trends, hvorfor du også altid kan finde nogle af de mest modebevidste modeller hos os. Når du har fundet den perfekte jakke, kan du med fordel tage et kig på vores enorme udvalg af sko og sneakers til mænd og kvinder. Her har vi nemlig samlet alt det bedste inden for fodtøj, der på mange måder får dig til at være rigtig godt gående. Vi har håndplukket de nyeste og fedeste sko fra danske og udenlandske brands, og derfor finder du altid et bredt sortiment inden for blandt andet sneakers, støvler, sandaler og sko til pænt brug.

Find Parajumpers jakker på BUTLER LOFTET

Parajumpers jakker er eksklusive jakker, der kan holde kroppen varm selv på de koldeste dage. De fleste jakker fra Parajumpers rangeres på en skala, og du ved derfor altid, hvilket vejr jakken egner sig bedst til. Designet og idéen bag dette yderst funktionelle overtøj er hentet fra Alaska, hvor vejret kræver at kunne klare alle former for vejr. Selvom de nordamerikanske vejrforhold langt fra ligner de danske, er det altid din garanti for at have en jakke af den varmeste, letteste og mest luksuriøse kvalitet til vinterhalvåret, når du vælger en model fra det italienske designerbrand. Jakkerne klarer sig exceptionelt til ekstreme minusgrader, og det er nok også derfor mange investerer i jakkerne for at holde varmen i mange år frem. Om du er på udkig på Parajumpers jakker til kvinder eller mænd, kan du være sikker på, at det kvalitetsbevidste mærke har øje for selv de mindste detaljer. Med en enorm erfaring og ekspertise inden for fremstilling af overtøj bliver resultatet altid en lang række uimodståelige kollektioner, der er helt udover det sædvanlige. Forkæl dig selv eller en du holder med en skøn jakke, og få overtøj du med stor sandsynlighed vil finde frem med glæde år efter år.

Der er mange fordele ved at købe dine yndlingsprodukter hos BUTLER LOFTET. Foruden at vores onlineshop er åben 24 timer i døgnet, og at du derfor altid kan handle, tilbyder vi dig også en lang række attraktive handelsbetingelser. Afgiver du eksempelvis din ordre inden kl. 12.00 på hverdage, bestræber vi os på, at varen bliver sendt af sted samme dag. Derfor kan du altid forvente at modtage din pakke allerede inden for 1-3 dage, og samtidig får du fri fragt, når du køber for mere end 600 kroner. Fortryder du dit køb, kan du altid benytte dig af den 30 dages fortrydelsesret.

Hvis du har spørgsmål til eksempelvis vores store udvalg af kvalitetsprodukter, levering eller vores fordelagtige kundeklub, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Hos BUTLER LOFTET ser vi frem til at give dig en god handelsoplevelse!