Kjoler

Modströms HollynMD dress - Soft White. Køb kjoler her.

HollynMD dress - Soft White

XS S M L XL
1.100 DKK
Salli S Voile Dress - Light Brown
Nyhed

Salli S Voile Dress - Light Brown

34 36 38 40 42
600 DKK
Modströms HattieMD dress - Black. Køb kjoler her.
Nyhed

HattieMD dress - Black

XS S M L XL
750 DKK
YOPDAY - Grey Salt And Pepper
Nyhed

YOPDAY - Grey Salt And Pepper

S M L
1.100 DKK
SGDanya - Foliage

SGDanya - Foliage

XS/S M/L
1.650 DKK
LOVELO - Grey Melange

LOVELO - Grey Melange

XS S M L
1.200 DKK
BCPROVENCE dress - Natural
Nyhed

BCPROVENCE dress - Natural

XS/S S/M M/L L/XL
600 DKK
BCLUNA raglan dress - Blue Daisy
Nyhed

BCLUNA raglan dress - Blue Daisy

XS/S S/M M/L L/XL
600 DKK

40 af 135 produkter

Indlæse flere produkter

Flotte kjoler til den stilbevidste kvinde

Hos os finder du både de feminine og lette kjoler, enkle hverdagskjoler og de fineste festkjoler, til når det hele skal være lidt finere. Vores sortiment byder på brands for alle, og det samme gælder for priserne. Derfor kan du glæde dig til sæsonens store klassikere fra Hunkøn, Baum und Pferdgarten og Modström for blot at nævne nogle få af de brands, du kan finde inspiration hos.

I dag finder du kjoler i mange forskellige styles og til mange forskellige anledninger. Vi bruger kjoler på arbejdspladsen og som et statement på modescenen. Vi bruger dem også til en fin aften ude eller de helt store festligheder igennem livet. 

Hos Butler-loftet.dk har vi sørget for, at du finder et stort udvalg af forskellige kjoler, så du kan finde dem, der passer til dine behov og din garderobe. Hvad end du er til den lange hverdagskjole eller en kort kjole med glimmer eller pufærmer, eller en midi kjole lidt midt i mellem, finder du det hele lige her. Vi sikrer dig lækre design, kvalitetsmaterialer og de fineste detaljer, der er med til at give dig unikke og stilrene udtryk, der holder sæson efter sæson.

Lange kjoler til damer

En af de helt store trends de seneste år er selvfølgelig den lange kjole. Her finder du blandt andet kjoler til kvinder, hvor der er masser af længde, farve og mønster. De lange kjoler er blevet en sand favorit hos mange til hverdagen, og du kan style dem på mange forskellige måder. Tag eksempelvis et par chunky damestøvler på og en stor strik over, hvis du skal have kjole på i løbet af vinteren. Blød den op med en cardigan og et par loafers, når du ønsker et mere fint udtryk, eller kombiner kjolen med et par høje støvler for lidt ekstra klasse. Og når varmen og sommeren kommer, er et Havaianas klipklapper den perfekte sandal for et mere afslappet udtryk.

Du finder også mere tætsiddende lange kjoler, som er perfekte outfits til en fødselsdag eller en tur i byen. Den stramme kjole er med til at fremhæve dine former på smukkeste vis, og du får her en elegant kjole, uden at du behøver vise benene frem. Den stramme kjole er særligt god med et par stiletter eller et par støvler, der definerer din sofistikerede natur. Top det hele op med en god blazer.

Sommer og masser af kjoler til kvinder

Når vi kommer til sommeren, er der for alvor brug for de mere lette og løse kjoler. Vi har selvfølgelig også masser af sommerkjoler i vores sortiment, hvor pufærmer, stropper og løse snit er nogle af de vigtigste designtræk, som holder igen og igen.

Vores sommerkjoler er lette, luftige og særdeles feminine. Brug din sommerkjole sammen med et par damesandaler, når du skal på ferie eller klare de varme dage. Brug dine accessories til at pifte din sommerkjole op, så den får masser af karakter, du kan fx gå med et par markante solbriller eller nogle store smykker.

Her får du selvfølgelig masser af farver og mønstre, men i stedet for den lange kjole er der skruet lidt ned for længden. Lad de lyse pasteller overtage din garderobe, der er friske i deres udtryk og farver, som du aldrig bliver træt af. 

Find den perfekte festkjole til dit arrangement

Vi kommer ikke udenom, at en festkjole er uundværlig i enhver garderobe. Måske du er på udkig efter en ny, og det forstår vi godt. Derfor har vi selvfølgelig sørget for masser af forskellige modeller, hvor glimmer, skarpe snit og udsøgte detaljer får lov til at skabe unikke styles hjem til din garderobe.

Den helt klassiske festkjole til damer er selvfølgelig en lang satinkjole med få, enkle detaljer og tynde stropper. Her får du en kjole, som du altid kan regne med, og du får masser af rum til selv at skabe et cool outfit med smykker, tasker og stiletter. Samtidig kan du nemt smide en strik eller blazer til kvinder henover i løbet af aftenen og bibeholde den moderne og klassiske stil.

Den lille sorte kjole, som også er kendt som LBD (Little Black Dress), er også en sikker vinder hver gang, hvis tøjkrisen pludselig rammer få timer før den store fest. Den sorte kjole kan styles både op og ned, og er derfor et helt perfekt outfit.

Vi har også masser af glimmer og farve i vores sortiment, når du skal vælge din nye festkjole eller den helt rigtige nytårskjolejulekjoler eller kjoler til julefrokost. Her er der skruet op for det ekstravagante og de smukke detaljer, der giver din kjole fantastiske silhuetter og skaber masser af blikfang. Disse kjoler til kvinder er for dig, der elsker flotte kjoler med masser af plads til at udfolde din personlighed. Lad kjolen være dit statement og giv den nogle mere neutrale detaljer for at lade den være i fokus. Du kan hoppe i et par høje støvler i sort eller tage et par fine sandaler på, så kjolen får lov til at komme til sin ret uden forstyrrelser.

Er du klar på nogle farverige kjoler, finder du også vores udvalg af blå kjoler, grønne kjoler og røde kjoler.

Kjolerne hører også til om vinteren

Måske du føler dig lidt udfordret med garderoben, når vi kommer til vinteren. Men heldigvis er der rig mulighed for at finde skønne kjoler til vinterhalvåret, hvor der er plads til masser af stil, og hvor du samtidig kan holde varmen.

Vores sortiment rummer også strikkede kjoler, der er et must i din garderobe i løbet af vinteren. Brug din strikkede kjole med et par høje støvler, som er årets største hit på modescenen, eller smid en oversized blazer henover for et cool og råt look. Du finder også kjoler uden ærmer og med en dyb V-hals, som er den helt perfekte kjole hen over en hvid T-shirt og et par nylonstrømper. Du kan også bruge den klassiske satinkjole med stropper på samme vis, og så tillader langt de fleste kjoler, at du bruger din yndlingsstrik ud over kjolen med et lille tørklæde om halsen.

Langt de fleste kjoler er også en succes i vintermånederne. Dog går særligt de neutrale farver godt i spænd med årstiden, og her bør du gøre lidt ekstra plads til brune, beige og sorte nuancer. Også douce farver egner sig godt, og hvis du holder dig til en neutral strik eller lignende, kan du også lade dine sommerkjoler kigge frem.

Find smukke kjoler til kvinder hos BUTLER LOFTET

Vi ved, at kjolen er et must i enhver kvindes garderobe. Vi ved også, at det kan være svært at finde de helt rigtige modeller, og derfor har vi samlet alle vores favoritter her på siden. Vi forhandler nogle af de største og bedste brands på markedet, og du kan gå på jagt efter kjoler fra Stine Goya, By Malene Birger, Proenza Schouler og kjoler fra Neo Noir

Vores brands spænder bredt, og det samme gælder for vores priser. Lige meget om du er til de eksklusive designerbrands eller hellere vil bruge lidt mere på en ny kjole, har vi det hele til dig. Derudover tilbyder vi fri fragt på dit køb, når du handler for 600 kr., og du får også hele 30 dages fuld returret på dit køb. 

Så gå på jagt efter dine nye favoritter her på siden, gør dig klar til kommende arrangementer, eller klæd hverdagsgarderoben godt på til den nye sæson.