Stine Goya - Dame

SGDanya - Foliage

SGDanya - Foliage

XS/S M/L
1.650 DKK
Rory - Dawn

Rory - Dawn

XS S M
3.250 DKK
SGLilla - Fuchsia

SGLilla - Fuchsia

XS S M L XL
1.500 DKK
SGFatou - Pastel Anemone

SGFatou - Pastel Anemone

XS S M L XL
1.450 DKK
SGArlene - Pastel Anemone

SGArlene - Pastel Anemone

XS S M L XL
1.650 DKK
Nora - Stripe
Nyhed

Nora - Stripe

XS S M L XL
1.600 DKK
SGAoibhin - Logo

SGAoibhin - Logo

25 24 26 27 28
1.800 DKK
SGSammie - Logo

SGSammie - Logo

XS S M L
1.500 DKK

26 af 26 produkter

Stine Goya – modspil til skandinavisk minimalisme 

Det danske modebrand blev grundlagt i 2006, hvor den første kollektion blev sendt på gaden som en trods til det eksisterende modebillede, der var præget af skandinavisk minimalisme og en neutral farvepalet. Du finder i hvert fald ikke en mere kunstnerisk designer på den danske modescene, som tiltaler så bredt et publikum. 

Stine Goya, som er designeren bag mærket, har en fortid som model for Chanel og moderedaktør på magasinet Cover, hvilket har givet hende stor erfaring inden for mange dele af modebranchen – og derfor også et kendskab til dens mangler inden for tøj, sko og accessories. 

Med sin egen helt unikke tilgang til design og kvinde-fashion har Stine Goya fået stor succes i Danmark, hvor det rene og enkle har fået et tvist af farver, print og mønstre. Hendes kollektioner er et legende univers bestående af finurlige silhuetter, der har tiltrukket stor opmærksomhed både nationalt og internationalt. De giver mulighed for at udtrykke sig mere individuelt og personligt gennem sit tøj. 

Det er derfor ikke uden grund, at Stine Goya er en modefavorit blandt mange danske stilbevidste kvinder, der ønsker en garderobe, som skiller sig ud. Mærket har bl.a. vundet flere designpriser, heriblandt den nordiske designpris Ginen for deres måde at udfordre status quo på. Her har de gjort op med, hvordan kvinde-fashion skal være, og hvordan kvinde-fashion skal få kvinder til at føle. 

Skil dig ud med farverigt Stine Goya-tøj

Stine Goyas design henvender sig til den modeelskende dame, som både nyder et afslappet og stilet look, men som også tør at udforske sin stil lidt mere. Brandet er karakteriseret ved unikke kollektioner med moderne snit, spændende farvesammensætninger og nytænkende print, som kan kombineres på imponerende vis. Du skal endelig lade dine kreative udfoldelser skinne igennem, når du skal style og sammensætte et outfit fra Stine Goya med deres mange tøjlinjer, sko og accessories.

Mærket giver kvinder og piger i alle aldersgrupper mulighed for at klæde sig feminint og elegant i hverdagen. Samtidig kan kollektionerne mixes, så der opnås en personlig og individuel stil. Goyas univers er perfekt til kvinden, der tør at skille sig ud fra mængden, og det vil du også komme til med deres farverige tøj. Du vil i hvert fald finde en style og stilart, der falder i din smag, når du shopper Stine Goya.

Udforsk vores sortiment af tøj fra Stine Goya, og bliv inspireret til dit næste outfit, der både er kulørt, moderne og kvalitetsbevidst. Du er garanteret kvalitetsmaterialer, og der er kælet for enhver lille detalje. Det kan du ikke undgå at bemærke, når du har fingrene i deres bluser, kjoler, nederdele, bukser eller striktrøjer. 

Stine Goya til hverdag og fest 

Med Stine Goya i din garderobe vil du få outfits, der vil skille dig ud fra mængden, uanset om du mangler et nyt outfit til arbejde eller fest. Mærket er kendt for at fremhæve kvindens skønhed, og deres farverige modeller er ikke til at stå for. Du vil i hvert fald være iøjnefaldende, hvor end du træder hen. 

Du kan glemme alt om kedelige grå dage med Stine Goyas kulørte kollektioner, og du skal ikke være bange for at vise, hvem du er. Du kan for eksempel hoppe i en af deres oversized og skulpturelle overdele i sæsonens nyeste farver og print, hvad end det er en bluse med bemærkelsesværdige detaljer som elegante kraver og A-formede snit eller trompetærmer og bindebånd. Det vil være som at købe et lille kunstværk med hver beklædningsdel. 

Kombiner en af Stine Goyas mange farverige bluser sammen med dine yndlingsjeans eller en ensfarvet nederdel, og du vil være klar til at erobre verden. Hvis du ønsker et mere festligt look, skal du blot hoppe i par stiletter eller støvler med hæl, og style outfittet med dine yndlings accessories. Så vil du hurtigt gøre dit hverdagsoutfit med Stina Goya festlækkert. 

Stine Goya-kjoler til kvinden, du er

Skal du derimod have planlagt looket til din næste fest, kan Stine Goyas kjoler få det bedste frem i dig. Stine Goya designer nogle af de skønneste kjoler, der taler ned i sæsonens trends og tendenser, som virkelig kan fremhæve din figur. Det kan være alt fra løstsiddende modeller til de figurtætte modeller med et mere sexet snit. Du har derfor rig mulighed for at finde en kjole, som du kan føle dig tilpas i, hvad end du skal til fødselsdag eller har et vigtigt møde eller en vigtig konference, som du skal deltage i. 

Kjolerne fra Stine Goya kan nemt bruges til fest og hverdag, hvor du har rig mulighed for at style dem op eller ned alt efter din smag og anledning. Der er alt fra kimonoinspirerede kjoler med farverigt print og bindebånd i taljen til mærkets bud på the little black dress med alverdens draperinger, ærmetyper og udskæringer. Du vil kun fortryde, at du ikke købte en af deres smukke kreationer tidligere, så dine grå mandage kunne blive mindre grå og mere farverige.

Shop dit Stine Goya-tøj hos Butler Loftet 

Hos Butler Loftet elsker vi den ikoniske designer, som iklæder kvinder med lækkert kvalitetstøj, der udfordrer, hvordan den skandinaviske modescene skal se ud. Vi er i hvert fald stolte over at have Stine Goya i vores sortiment, og vi kan også mærke, hvordan vores kunder elsker mærket og altid er klar til den ene kollektion efter den anden, alt efter hvilken tid det er på året. Vi er sikre på, at du kan finde din næste kjole, bluse eller noget helt tredje fra skønne Stine Goya hos os. 

Husk, at du altid har 30 dages fortrydelsesret, så du kan altid sende tøjet retur, hvis kjolen ikke sad, som den skulle, eller hvis striktrøjens farve ikke helt var den, som du havde regnet med. Du kan altid trygt købe det eksklusive og fantastiske Stine Goya hos Butler Loftet.