A. Kjærbede

, der kombinerer dansk designæstetik med førsteklasses håndværk. Velkommen til en verden af A. Kjærbede solbriller. Se vores udvalg her.

Fame - Havana - 012
Nyhed

Fame - Havana - 012

One Size
200 DKK
Alex - Coquina
Nyhed

Alex - Coquina

One Size
200 DKK
Alex - Demi Tortoise
Nyhed

Alex - Demi Tortoise

One Size
200 DKK
Anma - Black / Yellow Tortoise
Nyhed

Anma - Black / Yellow Tortoise

One Size
200 DKK
Anma - Coquina / Grey Transparent
Nyhed

Anma - Coquina / Grey Transparent

One Size
200 DKK
Anma - Demi Tortoise
Nyhed

Anma - Demi Tortoise

One Size
200 DKK
Macy - Black
Nyhed

Macy - Black

One Size
200 DKK
Macy - Coquina
Nyhed

Macy - Coquina

One Size
200 DKK

40 af 60 produkter

Indlæse flere produkter

A. Kjærbede solbriller

Et par gode solbriller kan være en uundværlig del af garderoben året rundt og især om sommeren. Når den skønne eftermiddagssol står højest på himlen og skinner ned på os, er det altid dejligt at kunne skærme øjnene og samtidig se fashionabel ud. Fra det danske brand finder du solbriller til mænd og kvinder, hvor designet favner bredt og lader dig udtrykke din personlige og unikke stil. Det danske solbrillebrand er grundlagt af Adam Geertsen med en vision om at udvikle lækre solbriller i den bedste kvalitet til håndgribelige priser. Navnet A. Kjærbede kommer af det bornholmske udtryk ”mandebeslutning”, hvilket refererer til den store beslutning, det var at grundlægge solbrillebrandet. Derudover leder navnet også tilbage til brandets nordiske ophav.

Gå solen i møde med A. Kjærbede solbriller

Ved et par solbriller fra det danske solbrillebrand er der altid ekstra fokus på de helt små detaljer, som er med til at samle helhedsindtrykket ved solbrillen. Det gælder alt lige fra valg af materiale til glassets farve samt stellets små finurlige detaljer og form. Hos os kan du blandt andet finde modellen Nancy fra A. Kjærbede, som har et dramatisk, men simpelt udtryk. Det kraftige stel, som du finder på denne model og en række andre solbrillemodeller fra brandet, er med til at indramme dit ansigt på den mest elegante måde, og samtidig giver de et særdeles eksklusivt udtryk med det oversize design. Når der designes solbriller fra brandet, designes der med henblik på at fange tidens trends, og naturligvis tilføjes der et tvist af brandets nordiske DNA. En af de mest hotte solbriller i tiden er A. Kjærbede Winnie-solbrillen. Den smalle solbrille med det kraftige stel tilføjer dit look kant og ikke mindst attitude. Det er netop det, en god solbrille kan. En solbrille er naturligvis skabt for at skærme dine øjne, men den bliver i dag også skabt til at kunne samle dit outfit og give dig mulighed for at udtrykke din helt egen personlige stil.

Solbriller til herrer og damer fra A. Kjærbede

Vores unikke personligheder og måder at udtrykke os på bør ikke kategoriseres, og derfor er solbrillerne fra brandet unisex. Både stilbevidste mænd og kvinder vil blandt andet begge kunne bære modeller som eksempelvis Kanye, Bror eller Marvin fra A. Kjærbede og style solbrillen til at afgive et helt unikt udtryk, alt efter hvilket tøj eller accessories de bæres til.

Skab dit personlige udtryk med A. Kjærbede solbriller

Når du vælger et par solbriller fra det danske brand A. Kjærbede, vælger du ikke bare et tilfældigt accessory. Du vælger et statement, et udtryk for din personlige stil og et symbol på kvalitet og elegance. Hvert par solbriller er nøje designet med fokus på detaljer, materialer og moderne trends, hvilket giver dig mulighed for at gå solen i møde med selvtillig og stil.

Opdag en verden af kvalitet og sitl hos A. Kjærbede. Med A-Kjærbede solbriller får du ikke blot et produkt, men en oplevelse. Bag hvert par solbriller ligger årtiers erfaring inden for design og håndværd, kombineret med en passion for at skabe unikke og tidløse accessoires. Uanset om du foretrækker det klassiske eller det moderne, det diskrete eller det iøjnefaldende, har A. Kjærbede et stort udvalg af solbriller, der passer til enhver smag og lejlighed.

A. Kjærbede er nemme at style med dine andre favoritbrands hos BUTLER LOFTET. Vores populære herre brands som C.P. Company herre, Diesel til mænd, Woodbird herre og Butter Goods til mænd er brands, der sammen med et par solbriller fra A. Kjærbede vil skabe et gennemført look. 

Vil du som kvinde gerne have inspiration til brands som A. Kjærbede nemt kan styles med, så har vi hos BUTLER LOFTET et utal af populære brands. For at opnå et moderne, råt look kan du style dine solbriller til et outfit fra Diesel til kvinder til et par Salomon sneakers til kvinder. Modström dame og Neo Noir til kvinder vil være et oplagt bud til styling, hvis ud ønsker et mere klassisk og feminint look. Dyk ned i udvalget af brands hos BUTLER LOFTET og lad dig blive inspireret. 

Køb dit næste par solbriller fra A. Kjærbede hos BUTLER LOFTET

Hos BUTLER LOFTET er vi glade for at kunne forhandle A. Kjærbede-solbriller, og hos os kan du altid finde lige det par solbriller, som du står og mangler, og som vil fuldende dit outfit til gode priser. Hos os får du altid 30 dages fortrydelsesret, så du nemt og hurtigt kan returnere din ordre til os med den medfølgende returformular. Derudover får du naturligvis også fri fragt til nærmeste GLS PakkeShop, hvis du handler for over 600 kr.