Tiger of Sweden - Herre

JEFFERY - Natural White
Tiger of Sweden

JEFFERY - Natural White

48 50 52 54 56
4.100 DKK
ADLEY - Light Blue
Tiger of Sweden

ADLEY - Light Blue

38 39 40 41 42 43 44
1.300 DKK
JERRETTS - Dusty Blue
Tiger of Sweden

JERRETTS - Dusty Blue

46 48 50 52 54 56
3.300 DKK
TENUTAS - Dusty Blue
Tiger of Sweden

TENUTAS - Dusty Blue

46 48 50 52 54 56
1.700 DKK
JUSTIN - Shadow
Tiger of Sweden

JUSTIN - Shadow

46 48 50 52 54 56
3.800 DKK
TENUTA - Shadow
Tiger of Sweden

TENUTA - Shadow

46 48 50 52 54
1.900 DKK
ADLEY - Brown

−40%

Tiger of Sweden

ADLEY - Brown

38 39 40 41 42 43 44
1.020 DKK
1.700 DKK
Farrell 5 struktur - White
Tiger of Sweden

Farrell 5 struktur - White

39 41 38 43
1.100 DKK

40 af 139 produkter

Indlæse flere produkter

Tiger of Sweden skjorter og jakkesæt til mænd

Til dit jakkesæt kan du passende finde en lækker og trendy Tiger of Sweden-herreskjorte. Herreskjorterne findes i flere subtile farver og passer til både jakkesæt og herrebukser fra Tiger of Sweden. Igen har du en tæt pasform, der føles behagelig og ser flot ud.

Derudover er skjorterne i høj kvalitet og emmer af eksklusivitet og god stil. De er klassiske med et moderne fit til den moderne, stilbevidste mand, som med fordel kan bruges til hverdag, arbejde eller fest. Sætter du et Tiger of Sweden slips til tager du lige dit outfit en tand op.

En blazer til mænd fra Tiger of Sweden er ligeledes også et must i en hver mands garderobes, da den med sine stilrene linjer en klassiker, der kan hives frem gang. Kombiner den med en skjorte eller en herre t-shirt fra Tiger of Sweden for et mere casual look.

Udvid garderoben med bukser og jeans fra Tiger of Sweden

For at opnå et statement-look kan du kombinere din blazer med et par Tiger of Sweden-jeans. Du finder både mørke og lyse herrejeans, der går til forskellige blazere, skjorter og T-shirts. Jeansene har en smal pasform og giver dig den samme cool kant som brandets jakkesæt.

Du kan med fordel style dine jeans med en skjorte for et professionelt udtryk eller med en enkel T-shirt til basic brug. Par dem med en herre strik fra Tiger of Sweden for et helt klassisk men lunt outfit. Tiger of Sweden-bukser har ligeledes en komfortabel pasform og kobler dit outfit sammen.

Gå på udkig blandt vores herrebælter fra Tiger of Sweden for at toppe outfittet af.

Sko og jakker i et lækkert håndværk

Når du køber en Tiger of Sweden-jakke, køber du et stykke håndværk, der er i god kvalitet og har en stærk attitude. Det er skandinavisk design, når det er bedst. Jakkernes pasform, snit og farve signalerer enkelhed og pondus. Sammensat med et par sko og et Tiger of Sweden tørklæde til mænd fuldender du dit look, når du skal ud i byen.

Du kan vælge imellem brandets store udvalg af herresko, der blandt andet byder på snøresko, slippers og støvler. Der er noget til enhver stil, da både jakker og sko er stilrene og klassiske.

Kvalitetstilbehør til mænd

Mangler du accessories til mænd eller en taske til at tage med på kontoret, kan du med fordel investere i en flot Tiger of Sweden-computertaske, der udstråler ren professionalisme og stil. Er du til det mere subtile, kan du også nøjes med at hive din pung fra Tiger of Sweden frem eller iføre dig et stærkt bælte fra samme mærke. En Tiger of Sweden-taske er både rummelig og alsidig, hvilket understreger, at alle kan bære en taske fra brandet, hvad end du arbejder på kontor eller studerer.