Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.

Udsalg og tilbud på tøj til kvinder og piger


På Loftet.dk kan du altid finde lækre brands til kvinder, som er nedsatte til udsalgspriser. Her finder du både toppe, jeans, jakker, kjoler og andet tøj på udsalg. Vores udsalg kører ikke kun fire gange om året, da vi hyppigt lægger forskellige varer ind til dig, så du kan få lækre rabatter året rundt. Når du shopper udsalg online, kan du sidde i ro og mag derhjemme. Du skal blot klikke varerne i indkøbskurven og glæde dig til at pakken bliver leveret. Du er altid sikret et godt køb på Loftet.dk.
< 1 2 3 4 5 >

Shop lækre brands med rabat


Hvilken kvinde elsker ikke at shoppe? Loftet har et bredt udvalg af udsalgsvarer, som er med til at gøre din shopping lidt sjovere. På loftet.dk kan du forny din garderobe med en masse lækre brands, som er på udsalg. Der er både et bredt udvalg af brands på udsalg til, men også et bredt tøjsortiment, så du ikke kun er tvunget til at shoppe ældre sæsonbetonede varer, men også kan få rabat på styles, som aldrig går af mode.

Shop Loftet udsalg online


På butler-loftet.dk kan du finde lækre udsalgsvarer til kvinder og piger. Du finder altid stilfulde og lækre brands på webshoppens udsalgsside. Her kan du forkæle dig selv med god samvittighed og hermed få de fineste kjoler, jeans, toppe og andet til din garderobe. Husk at du får 90 dages returret på dine besparelser. Hvis størrelsen ikke passer eller varen bare ikke er som ventet, så sender du det blot retur.