Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.

Udsalg og tilbud på tøj til mænd


Find super gode rabatter på kvalitetsbrands. Her finder du både skjorter, jeans, jakker, shorts, sko og accessories til mænd og herre på udsalg. Vi lægger løbende fede styles ind på webshoppen, så du altid kan få et godt tilbud, når du shopper på Butler.dk. Her er du fri for at skulle ind og ud af butikker, du klikker dig blot ind på Butler.dk og finder vores udsalgsside. På webshoppen kan du i ro og mag finde det udsalgstøj, som du kan lide og så kan du nemt og hurtigt få shoppet nye styles til garderoben. Derudover har vi sat alle udsalgsvarerne under én kategori, så du er fri for at søge rundt i de forskellige brands for at finde gode rabatter til mænd.
< 1 2 3 >

Butler giver dig besparelser


Selvom du ikke er den type der jagter udsalg, så er det jo altid dejligt at spare penge på dine varer. Der er god mulighed for at forny din garderobe med en masse fede brands på Butler.dk. Vi har masser af styles til herre og mænd, som aldrig går af mode. Vi har masser af sko, jakker jeans, bukser, basis, T-shirts og meget andet. Tjek Butler.dk før du ser andre webshops, hvis du vil være sikret fede brands og styles til en god pris.

Shop Butler tilbud online


Hvis du vil være sikret en nem og smertefri shopping tur, så skal du shoppe online på Butler.dk. Her kan du købe tøjet hjem og prøve det hjemme i vante omgivelser. Vil du have bestemte brands på tilbud, har vi blandt andet Parajumpers, Lee, Han Kjøbenhavn, Tommy Hilfiger, NN.07 Tiger of Sweden og WoodWood, som garanterer dig en god kvalitet. Vi giver altid gode besparelser på vores udsalgsvarer.
Husk at du har 30 dages returret, også på tilbudskøb. Du sender blot varen retur, hvis den ikke passer eller ikke er som forventet.