Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Julegave ? Vi bytter til 15. Januar - læs mere
5 stjerner på Trustpilot

Spørgsmål og Svar
Hvornår bliver beløbet opkrævet?
Beløbet bliver først opkrævet, når dine varer er afsendt.

Hvor meget udgør leveringsomkostningerne?
Leveringsomkostningerne er forskellige i forhold til, om du vælger at få leveret din ordre med GLS eller Post Danmark. Levering med GLS koster DKK 25 til Pakke Shops og DKK 25 til erhvervsadresser.

Ved køb for minimum DKK 400 tilbyder vi fri fragt med GLS Pakke Shop/ GLS Erhverv.


Kan I give mig flere informationer om en vare?
Vi forsøger at skrive så mange oplysninger om vores varer som muligt – eksempelvis størrelse, farve og materiale. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@butler-loftet.dk. Husk at oplyse varenavnet på den vare, som du ønsker information om, når du henvender dig. Så skal vi gøre vores bedste for at besvare på dine spørgsmål.

Hvordan returnerer jeg en vare?
Er du ikke tilfreds med din vare, kan du nemt returnere den igen inden for 30 dage. Du skal blot udfylde den vedlagte returseddel og vedlægge den i din returpakke. Husk at brug den vedlagte returlabel som porto, når du sender pakken retur.

Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget en vare med fejl?
Hvis du har opdaget en fejl på din vare, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Når du sender en reklamation ind, skal du vedlægge din faktura samt en beskrivelse af fejlen. Vi kontakter dig, når vi har behandlet reklamationen.

Hvordan kontakter jeg jer?
Den nemmeste måde at kontakte os på, er ved at sende en e-mail til support@butler-loftet.dk. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Du kan også ringe til vores kundeservice på tlf. +45 9631 5050 på alle hverdage mellem 10-14.00.

Har I fysiske butikker?
Ja, Butler-Loftet har flere fysiske butikker, hvor du kan prøve, bytte og returnere vare fra webshoppen. Du finder Butler og Loftets fysiske butikker i Hjørring, Aalborg, Randers og Aarhus.

Kan jeg tilmelde / afmelde mig nyhedsbrevet?
Ja, du kan altid tilmelde og afmelde dig Butler og Loftets nyhedsbrev.