Herre

Hos Butler-Loftet holder vi os altid opdateret på tidens trends og de nyeste tendenser inden for herremode. Hos os finder du kun den nyeste herremode fra danske og international brands, som hver sæson giver dig nye måder at udtrykke din personlige stil på. Gå på opdagelse i moderigtigt og eksklusivt herretøj og sko her på siden, og lad dig blive inspireret til dit næste outfit. 

Stort udvalg af bukser til mænd 

På butler-loftet.dk har vi samlet et stort udvalg af stilfulde og causal bukser til mænd. I vores velassorterede udvalg kan du finde chinos, jeans, suit pants, joggingbukser og mange andre styles, som vil passe til enhver anledning. Går du efter et klassisk og stilfuldt look, kan du tage et kig på vores suit pants fra brands som Tiger of Sweden, Woodbird eller Dickies. Leder du efter et par bukser, som er inspireret af tidens trendy streetwear, så kig efter et par chinos eller tracksuit pants fra brands som Forét, Polo Ralph Lauren eller 7 Days Active. 

Uanset hvilket look du går efter, kan du være sikker på at kunne finde en style, som passer til dit unikke udtryk hos os. 

Stilfulde sweatshirts til mænd fra kendte brands 

Søger du efter en ny sweatshirt til din garderobe, så læs med her. På butler-loftet.dk har vi samlet et stort udvalg af forskellige styles inden for sweatshirts til mænd. Sweatshirten kan både bæres til et cool streetwear look sammen med et par jeans og cool sneakers, men den kan også sagtens indgå som et klassisk item i din garderobe. 

Fra et brand som Acne Studios kan du blandt andet finde sweatshirts, som er simple og yderst stilfulde i deres design, og som sagtens vil kunne styles til formelle anledninger. Er du derimod på udkig efter et mere sporty design, bør du tage et kig på brands som The North Face eller Woodbird. 

Find skjorter til enhver anledning hos Butler-Loftet 

Der var engang, at en herreskjorte kun var til fint brug, men sådan er det ikke mere. Lad skjorten blive en fast del af din hverdagsgarderobe, og skab nye og stilfulde outfits som gadebilledet sent vil glemme. Hos os kan du finde den klassiske skjorte, men naturligvis også skjorter med striber, print og fede motiver. 

Til sommeren kan du sammen med et par shorts iklæde dig en kortærmet skjorte og lade feriestemningen skylle ind over dig sammen med gode drinks og endnu bedre venner på terrassen. I vinterhalvåret kan du skifte den kortærmede skjorte ud med en langærmet og gå efter et klassisk eller casual look. 

Du finder hos os skjorter i forskellige materialer og farver, som hver især har hvert deres udtryk. Leder du efter en skjorte som en del af dit formelle workwear outfit, så se blandt andet de ensfarvede skjorter fra et brand som Eton, som har et flot slim fit. Leder du efter en mere casual skjorte, så hold blandt andet øje med vores store udvalg af cool skjorter med tern fra brands som A.P.C og NN. 07. Skjorten er kommet for at blive i mandens hverdagsgarderobe, så køb din hos os i dag, og gå hver sæson i møde med en upåklagelig stil. 

Lækre herrejakker til alle sæsoner 

Du finder hos os et stort udvalg af stilfulde jakker til mænd og jakker, som matcher enhver stil. Er du til et sporty og casual look, så gå efter en herrejakke fra et brand som The North Face. Herrejakkerne fra dette brand emmer af kvalitet, god stil og ikke mindst en klassisk nordisk feel, som klæder enhver. Er du mere til et helt klassisk udtryk, så se på vores udvalg af jakker fra brands som Parajumpers og Oscar Jacobsen. Især jakkerne og coats fra Oscar Jacobsen udstråler en klassisk elegance, som man ikke ser alle steder. 

En ordentlig jakke er vigtig for at kunne holde varmen, men den må naturligvis også godt have en fed style og en god pasform. Når du bestiller en jakke fra butler-loftet.dk, er du altid sikker på, at du får en herrejakke, som er lavet i den bedste kvalitet, og som tager udgangspunkt i tidens forskellige trends, så du altid kan finde en style, som passer til din personlige stil. 

Sko og sneakers til mænd 

Fodtøj til mænd findes i et hav af forskellige styles. Hos Butler-Loftet har vi nøje udvalgt de fedeste sko fra både danske og udenlandske brands, som vil være med til at sætte prikken over i’et på dit outfit. Hos os kan du finde et stort udvalg af støvler, loafers, sandaler og sneakers til mænd fra en række anerkendte brands som New Balance, Garment Project, Tiger of Sweden og mange flere. 

Den kendte sneaker til mænd kommer i dag i mange design med forskellige udtryk. Du kan vælge at bruge dine sneakers til deres oprindelige formål, nemlig sport, eller du kan tilsætte dit outfit et casual touch med en sneaker til mænd fra eksempelvis ASICS eller New Balance. Er du ude efter et mere klassisk og elegant look, så se vores store udvalg af støvler til mænd. En herrestøvle kan bruges til hverdag, men også fest. 

Vi har alle dine basis-items til herregarderoben 

Basis-items er et absolut musthave i enhver mands garderobe. At have et udvalg af simple og enkle, korte og langærmede trøjer gør de travle morgener lidt lettere, fordi du altid vil have noget at tage på. De enkle basic items kan bruges til at skabe et væld af styles, men kan også bruges som the main piece. 

Det er altid praktisk at have et udvalg af basic items i sin garderobe. En basic T-shirt kan eksempelvis benyttes sammen med et par suit pants, men kan også bruges under en skjorte eller strik for at tilføje lidt varme på de kolde dage. Tilføj nogle basic items til garderoben, og undgå tøjkriser i fremtiden. 

Køb dit stilfulde herretøj hos Butler-Loftet 

Hos os finder du et stort udvalg af udsøgt herretøj til enhver anledning, og du vil altid kunne finde de upcoming brands samt veletablerede brands i vores udvalg af herretøj. Vi stræber altid efter at give dig den allerbedste service, og derfor får du altid gratis fragt ved køb for min. 600 kr. samt 30 dages fortrydelsesret. Du kan nemt bytte eller sende din ordre retur ved at udfylde den medfølgende returformular.