Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.

Returnering30 dages fuld fortrydelsesret
En handel er først afsluttet, når du har set og godkendt dine varer. Derfor har du fuld fortrydelsesret i 30 dage efter, at du har modtaget din pakke. Vi kræver blot, at varerne ikke har været brugt, du har naturligvis lejlighed til at prøve varerne først, men du skal altid sørge for, at varens mærker forbliver på tøjet, præcis som når du prøver tøj i en fysisk butik.

Returnering af vare
Ombytning: Hvis du sender en vare retur, fordi du ønsker at ombytte den med en tilsvarende vare i en anden farve eller størrelse, skal du udfylde den vedlagte returseddel og angive hvilken farve/størrelse du ønsker i steder. Vi pålægger ikke et nyt fragtgebyr, når den nye vare sendes til dig. Husk at bruge den vedlagte returlabel når du returnerer pakken. Vær opmærksom på at det vedlagte returlabel skal benyttes ved samme transportør, som du har modtaget pakken med. Send ikke varer retur pr. efterkrav.

Pengene retur: Hvis du ønsker at få pengene tilbage for en vare, skal du udfylde den vedlagte returseddel. Husk at bruge den vedlagte returlabel som fragt, vi fratrækker herefter DKK 25 i fragtomkostninger fra dét beløb, vi tilbagefører til din konto indenfor 14 dage, på det kort du har gennemført købet med. Vær opmærksom på at det vedlagte returlabel skal benyttes ved samme transportør, som du har modtaget pakken med. Er det os, der har sendt en forkert vare, godtgør vi naturligvis returfragten.Send dine returvarer til
Butler-Loftet Webshop
Returservice
Algade 5, 2. sal
9000 Aalborg
Danmark

Returnering i fysiske butikker
Du kan også bytte dine varer eller få pengene retur i vores fysiske Butler og Loftet butikker - du skal bare medbringe din faktura. Du finder vores fysiske butikker her.