Kundeservice: (+45) 9631 5050

Returnering30 dages fuld fortrydelsesret
En handel er først afsluttet, når du har set og godkendt dine varer. Derfor har du fuld fortrydelsesret i 30 dage efter, at du har modtaget din pakke. Vi kræver blot, at varerne ikke har været brugt - du har naturligvis lejlighed til at prøve varerne først, men du skal altid sørge for, at varens mærker forbliver på tøjet, præcis som når du prøver tøj i en fysisk butik.

Returnering af vare
Ombytning:
Hvis du sender en vare retur, fordi du ønsker at ombytte den med en tilsvarende vare i en anden farve eller størrelse, skal du udfylde den vedlagte returseddel og angive hvilken farve/størrelse du ønsker i steder. Vi pålægger ikke et nyt fragtgebyr, når den nye vare sendes til dig. Husk at bruge den vedlagte returlabel når du returnerer pakken. Vær opmærksom på at det vedlagte returlabel skal benyttes ved samme transportør, som du har modtaget pakken med. Send ikke varer retur pr. efterkrav.

Ombytning af udsalgsvarer:
Du kan sagtens ombytte eller få pengene retur for en udsalgsvare - blot varen er i samme stand, som da du modtag den.

Pengene retur:
Hvis du ønsker at få pengene tilbage for en vare, skal du udfylde den vedlagte returseddel.

Bruger du den vedlagte returlabel, fratrækker vi ved tilbagebetalingen DKK 25 i fragtomkostninger. Vi tilbagebetaler pengene til din konto senest 4 hverdage efter modtagelsen af returpakken. Tilbagebetalingen sker på sammen betalingskort som du har gennemført købet med.
Vær opmærksom på at det vedlagte returlabel skal benyttes ved samme transportør, som du har modtaget pakken med.

I tilfælde af fejl, godtgør vi naturligvis returfragten.Send dine returvarer til
Butler-Loftet Webshop
Returservice
Algade 5
9000 Aalborg
Danmark

Returnering i fysiske butikker
Du kan også bytte dine varer eller få pengene retur i vores fysiske Butler og Loftet butikker - du skal bare medbringe din faktura. Du finder vores fysiske butikker her.

Download returseddel
Har du mistet din returseddel? Download en ny her