Vi sender pakker som normal
Butikkerne er lukket - afhentning muligt fra 11-14.00
Byt Julegave ?
Læs her hvordan

Private shopping hos Richard

Hos Richard Algade 5, har du muligheden for at booke tid til din egen Private Shopping oplevelse i vores butik i Aalborg.

Skal du til et særligt arrangement hvor du skal finde det helt rigtige outfit til? Vil du gerne udforske ny inspiration til dit klædeskab? Eller mangler du hjælp til, hvad der klæder dig? Så vil vi gerne hjælpe dig på vej – ganske gratis.

Vores passionerede personale har mange års erfaring og de er knivskarpe til at finde det, som passer og klæder den enkelte – også inden for dit personlige budget. Du kan booke en tid til køb af gaver, udvidelse af garderoben eller valg af bryllupstøj. Med Richards autentiske en-til-en shopping-oplevelse kan du få hjælp til det hele.

Hvem skal jeg snakke med?

Vi har tre erfarne herre, som hver især er specialister i herremodens discipliner. De vil guide dig på vej gennem vores univers i Richard,
som tilbyder forskellige elementer i form af hverdagstøj, business, business casual, jakkesæt m.m.
Henrik har 34 års erfaring i modebranchen
og er partner i Algade 5.

Han er et udpræget livsstilsmenneske med stor kærlighed til Italien – især når det kommer til mode, mad og vin. Henrik har et godt øje til det minimalistiske og stilrene, hvor han ligeledes har en dybdegående ekspertviden i kvaliteter og metervarer.

Henrik er god til at lytte, vejlede og udfordre sine kunder med alternative forslag og inspiration til garderoben.
Med 22 års erfaring inden for mode og butikslivet er Kevin den rigtige at spørge, når det drejer sig om det casual og jeanset påklædning.

Kevin har dybdegående viden blandt de brands, som er at finde på underetagen i Richard – heriblandt NN07, AMI Paris, Replay, Dondup og mange flere.

Kevin har et godt øje for sammenspillet mellem styles, så I kan finde det helt rigtige look baseret på dit daglige behov.

FAQ - sådan gør du

Hvordan booker jeg en tid?
Det er ganske enkelt og hurtigt at booke en aftale til vores Private Shopping.

Du kan booke tid enten ved at skrive en mail til Richard@butler.dk, ringe på 96 31 50 54 eller komme ind i butikken.

Oplys os den dato og tidspunkt, som passer dig bedst, samt hvem du ønsker at få shopping session med. Det er gratis at booke en tid, og du behøver ikke at købe noget, hvis du mod forventning ikke finder noget under sessionen.

Hvornår kan jeg booke en tid?
Du kan altid booke tid i butikkens åbningstid som er:
Mandag - Torsdag 10-17:30
Fredag - 10-19:00
Lørdag - 16:00

Har du et ønske som er udenfor butikkens åbningstid, så vil vi meget gerne forsøge at imøde komme dette.

Kan jeg få speciallavet tøj ?
Ja - til vores tilbagevendende begivenhed #made to order, som finder sted i vores Aalborg butik flere gange om året.

Det afholdes i samarbejde med vores gode samarbejdspartnere og leverandører – heriblandt Tiger of Sweden, Eton og Oscar Jacobson.
Til disse arrangementer er det muligt at booke tid i løbet af dagen, hvor du kan få taget dine personlige mål, så din kommende Eton-skjorte eller Tiger of Sweden jakkesæt passer perfekt til dig.

Ligesom vores Private Shopping sessioner så er det ganske gratis at deltage, og du forpligter dig ikke til et køb.

Læs mere om Made to Order her.

Andre spørgsmål ?
Kontak os endelig på mail eller telefon
richard@butler.dk
Tlf. 9631 5054