Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.

Personoplysninger
Når du handler hos os
Vi beskytter dine personlige oplysninger, når du besøger og handler hos os. Vi ajourfører løbende indholdet i vores politik for hvordan dine personlige informationer behandles. Nedenfor kan du læse mere om hvordan dine personlige informationer behandles.


Registrering og anvendelse af personoplysninger

Vi er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du handler hos os, eller abonnerer på nyhedsbreve. Oplysningerne opbevares i koncernen Butler-Loftet Retail, herunder kaldet Butler-Loftet, som naturligvis også tager ansvaret for disse fortrolige oplysninger.
Når du videregiver dine personlige oplysninger til os, bekræfter du samtidigt, at vi kan anvende den indsamlede information til at opfylde vores forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Vi kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere dine varer.


Dine rettigheder

Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring – eksempelvis ved udsendelse af nyhedsbrev eller tilbud. Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til support@butler-loftet.dk.


Hvad vi lover

Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for Butler-Loftet. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig. Et eksempel på dette er, når vi videregiver dine adresseoplysninger til leverandører og speditører i forbindelse med levering af dine varer.
Dine oplysninger opbevares kun så længe, som vi har behov for dem for at udføre vores ydelser, eller kun så længe loven kræver det.