Vi sender pakker som normal
Butikkerne er lukket - afhentning muligt fra 11-14.00
Byt Julegave ?
Læs her hvordan

MADE TO ORDER

TØJ TILPASSET DIG - I DEN METERVARE DU ØNSKER
Flere gange om året afholder vi Made To Order events i butikken.
I den forbindelse har du muligheden for at få taget dine personlige mål til jakkesæt, blazer eller skjorte - syet til dig efter dine præferencer i både kvaliteter og metervarer. Vores MTO events afholdes i samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere, som giver dig en personlig og professionel vejledning inden for deres brand.

Hvis du ønsker at få sat dit eget personlige præg, er det her din oplagte chance. Alt du skal gøre er at booke en tid.

Book en tid ved Henrik på hob@butler.dk

hvad er mto?

MTO kommer af ordene "made to order". Konceptet består i at du møder en konfektionsspecialist som rådgiver dig på rejsen til dit helt personlige sæt. Du starter med at vælge kvalitet ud fra et stort udvalg i kvalitetsstoffer.

- Prøver forskellige fits indtil du finder den model der passer dig.
- Den valgte model tilpasses efterfølgende så alt sidder perfekt.
- Du vælges foer og knapper.
- Til sidst har du mulighed for at vælge "ekstraudstyr" som eks. er åbne knaphuller.

Der venter oplevelse helt ud over det sædvanlige, når eksempelvis, Michael Birk fra Oscar Jacobson, på malerisk vis, guider dig i gennem rejsen til dit helt personlige look. I videoen (til venstre) fortæller han, hvordan han kan hjælpe dig på vej, hvis du står og skal have lavet dit nye jakkesæt.

I løbet af året holder vi løbende arrangementer med både Tiger of Sweden, Eton og Oscar Jacobson. Alle arrangementer har det tilfældes, at det er en unik shopping oplevelse for dig, hvad enten du søger en ny skjorte, blazer eller jakkesæt.

Det næste arrangement bliver afholdt: