Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Udsalg ? Vi har lige tilføjet flere varer til udsalget. Se det her
5 stjerner på Trustpilot

Woodbird Bukser - Shorts og andet tøj til mænd


Det danske brand Woodbird er stiftet i 2010 af Chung W. Cheung og er et brand, som stormer frem på den danske modescene. Udtrykket for brandet er en sammensmeltning af klassisk stil og toner fra streetwear verdenen. Her er der noget for enhver smag, hvor kombinationen af dansk æstetik og skandinavisk håndværk er med til, at gentænke og innovere tøj. Dette brand laver mode til mænd, der ønsker en super god kvalitet med komfortabel bevægelighed og frihed. Wood bird har med sine mange kollektioner vist variation og fornyelse for hver sæson, med stort fokus på detaljer og minimalistiske tendenser, der gør dette brand meget nutidigt og moderigtigt. Woodbird bukser er kendte for at være super behagelige at have på. Der er masser af elastik i hvilket gør at de er lækre bløde at have på selv om de virker som en pæn buks. Bokse modellen som de fleste kender hedder Steffen Pant og fåes i en masse farver og kvaliteter her på siden. Steffen Pant findes også i shorts i samme lækre kvalitet.
< 1 >

Shop bukser, tees, shorts og hoodies fra Woodbirds unikke universButler-Loftet er officiel online forhandler af woodbird, fordi brandet i sin egen form, gang på gang, overrasker med nye mix af stilarter, der sætter de nyeste trends. Deres katalog spænder vidt fra deres kendte chino-styles; Steffen twill, Phillip Twill, Klaus pants, som ligner habitbukser i en stretchy kvalitet - og til mere street baserede hoodies med subtile prints og budskaber. Butler-Loftet.dk forhandler netop disse woodbird bukser i farverne black, light grey, dark grey, navy og brown. Ligeledes findes den pæne chino buks også i en kort model, steffen twill shorts, som hver sommer beviser, at pæne habit shorts nemt kan bæres af alle. Woodbirds habit trousers og shortsene er lavet i polyester, elastan og viskose der giver stretch og et behageligt materiale, således at de føles som joggingbukser.

Det enkle og stilsikre er i højsædet, og du finder også et bredt udvalg af sporty og enkle styles, som giver dig nogle anvendelige outfits til hverdag og fest til en god pris. Vi har Woodbird jakker, trøjer, tees, sweatshirts, hættetrøjer og kasketter som er med til at fuldende din garderobe. Wood-bird clothing følger ikke de dikterede trend-prognoser, som er bestemt af andre medier, men fokuserer på at lave fashion baseret på følelser, instinkter og med inspiration fra hele verdenen.

Du kan finde de forskellige varianter og kategorier på vores online webshop butler-loftet.dk, eller i en af Butler-butikkerne i henholdsvis Aalborg eller Hjørring.


Køb Woodbird hos Butler-Loftet.dk


Woodbird er et brand som designer de helt rigtige styles til modeverden lige nu. Butler-loftet.dk forhandler Woodbird pga. den gode kvalitet, men også pga. de stilsikre og aktuelle designs de laver til mænd og drenge. Vi garanterer sikker levering med GLS og Post Danmark og tilbyder fuld returret indenfor 30 dage. Du sender blot varen retur med den vedlagte returseddel.