Wood Wood tøj til kvinder


Wood Wood (måske bedre kendt som WW) er et dansk modebrand etableret i 2002 af vennerne Karl-Oskar Olsen, Magnus Carstensen og Brian Jensen. De startede i et kælderlokale på Nørrebro i København, hvor de solgte design t-shirts. Hurtigt skete der dog en udvikling af brandet, og i dag har de etableret butikker i København, Aarhus, Wien og Berlin. Brandets printet t-shirts har udviklet sig til i dag at omfatte spændende kollektioner af tøj og accessories som overrasker modeverdenen år efter år.
< 1 2 >

Dansk fashion brand med kant


Brandet tager udgangspunkt i et street-udtryk, og er gode til at kombinere elementer af undergrund med high end. De holder sig ikke tilbage for at bruge udfordrende farver, mens silhuetterne er mere klassiske. Selvom mærket nu er et veletableret brand, er det ikke et færdigudviklet koncept. Wood Wood er aldrig statiske og stiller sig kun tilfredse med det bedste, og derfor er de også i konstant udvikling. De seneste år har brandet overrasket med internatonale collaborations som ligeledes har slået deres navn fast på modescenen. Af spændende co-labs er der deres kollektion med Mickey Mouse fra Disney og Champion.

Butler-Loftet.dk er officiel Wood Wood forhandler


Shop Wood Wood her på Butler-Loftet.dk. Vi forhandler blandt andet streetwear styles som f.eks. sweatshirts med print, kasket, bøllehat, hue, og T-shirts med motiv. Butlert-Loftet.dk forhandler også andre Wood Wood-styles til kvinder som f.eks. kjoler, bluser og striktrøjer. Vi holder halvårligt sale, hvor du også kan finde Wood Wood på udsalg. Køb også Wood Wood til herre på Butler-Loftet.dk.