Wood Wood tøj til mænd


Wood Wood også kendt som WW brandet er skabt i 2002 af danske Karl-Oskar Olsen, Magnus Carstensen og Brian Jensen. På kort tid har de opnået stor succes i Danmark samt anerkendelse i Europa. Mærket er trendsetter inden for modebranchen, og virksomheden er generelt kendt for at tænke nyt, skævt og alternativt. Varerne har simple detaljer og mixer gerne kvaliteterne. Inspirationen til Wood Wood tøj hentes fra sportens verden – især løb. Derfor har tøjet gerne et sporty look, der er perfekt til mænd og drenge.
< 1 2 >

Shop Wood Wood Cap, sweatshirt, jakke online hos Butler-loftet.dk


Butler-loftet.dk forhandler Wood Wood til herre, fordi brandet altid viser det nye og unikke. Derfor finder du et bredt udvalg af blazer, bukser, t-shirts, skjorter, chinos, shorts, sweatshirts, strik og caps. Wood Wood wool caps, fede skjorter og printede tees er det de er særligt kendt for. Wood Wood kombinerer ungdomskultur, mode og sportsmode, hvilket garanterer den perfekte balance mellem stil og funktionalitet, hvilket gør brandet anvendeligt til mænd i alle aldre.

Butler-loftet.dk forhandler Wood Wood


Wood Wood er vokset til et stort komplet udvalg af forskelligt tøj, derfor er Butler-loftet.dk officiel forhandler af netop dette brand til herre og drenge. Vi garanterer sikker levering med Gls og Post Danmark og tilbyder fuld returret indenfor 30 dage, hvis varen ikke er som forventet eller ikke passer. Du skal blot sende varen retur til os med den vedlagte returseddel