Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.
Wood Wood

Wood Wood tøj


Wood Wood er et dansk-stiftet mærke, der har historie tilbage til 2002. Tøjet fra WoodWood må tilslutte sig betegnelsen moderne streetwear, der drager på klassiske silhuetter og et sports-inspireret udtryk. Selv beskriver Wood Wood sig som et moderigtigt brand, der lægger vægt på modebevidst sofistikering og drager særligt på den urbane stil, hvor sport og leg indgår som en stor del. Det danske brand er en stolthed på den måde, at det har formået at etablere sig på det internationale marked og har i dag flere prestigefyldte 'collabs' på CV'et.

Hos Butler-Loftet er vi online forhandler af Wood Wood til både Mænd og til Piger
< 1 2 >

Urbant, moderne og simpelt


WoodWood har samarbejdet med en række giganter og dermed skabt fede kollektioner af både tøj og sko. Blandt de allerstørste brands kan man nævne Nike, Vans, LEGO og Eastpak. Tøj og sko, der er blevet skabt af WoodWood, er i høj grad funktionelt og inspireret af den skandinaviske, simple tilgang til mode. Her lægges vægt på et undertal af detaljer og en androgyn, unisex tilgang til tøjproduktionen. Der er fokus på gode, slidstærke materialer, og derfor ser man jakker i tykt denim eller sandaler med brede læderstropper. Bomuldskvaliteten på t-shirts, skjorter og trøjer holder standen - vask efter vask. Er du interreseret i tilbud eller udsalg fra WoodWood så tag et kig wood wood under sale.


Udforsk WoodWood på Butler-Loftet.dk


Hos Butler-Loftet.dk finder du nogle af de lækreste sweatshirts, jeans, sko og t-shirts fra WoodWood. Anvend dem til hverdag og skab et enkelt, urbant udtryk. Kollektionen kan tilbyde klassikere i sort, hvid og enkle farver eller være ansvarlig for et farvestrejf af den anden verden. Tjek eventuelt WoodWoods basic logo kollektion. Kollektionen er kendt for at have et lille WW logo på bl.a. t-shirt, sweatshirts, strik. Logo styles kan købes til både herre og kvinder online på butler-loftet.