Wood Wood

Wood Wood er et dansk-stiftet mærke, der har historie tilbage til 2002. Tøjet fra Wood Wood må tilslutte sig betegnelsen moderne streetwear, der drager på klassiske silhuetter og et sports-inspireret udtryk. Selv beskriver Wood Wood sig som et moderigtigt brand, der lægger vægt på at være sofistikeret. Find hele kollektionen her på siden og brug funktionen Filtre, til let at finde det du leder efter.


< 1 2 >

Wood Wood tøj til mænd og kvinder

WoodWood er kendt for særligt at have fokus på den urbane stil, hvor sport og leg indgår som en stor del. Det danske brand er en stolthed på den måde, at det har formået at etablere sig på det internationale marked og har i dag flere prestigefyldte 'collabs' på CV'et. Det er Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensen, der er modemændene bag de mange klædelige designs. De to modeentusiaster formår gang på gang at fremstille karakteristiske kollektioner, som interesserer stilbevidste mænd og kvinder.

Der er nok ingen tvivl om, at det danske designerbrand er blandt de mest populære modedrenge i klassen. Kombinationen af high-end fashion og 90ernes streetkultur resulterer nemlig i en masse fede produkter med masser af personlighed og attitude. Derfor er det kvalitetsbevidste mærke nok i virkeligheden også tiltænkt den unge generation, men der findes selvfølgelig også flere skønne stykker tøj, der klæder det modne publikum. Er du på udkig efter en garderobe med masser af stil, kan du med fordel kigge videre her på siden. Uanset om du eksempelvis leder efter et par lækre bukser eller en cool sweatshirt, kan du med stor sandsynlighed finde noget her på siden, der tilføjer lidt ekstra kant til din stil. De to modeentusiaster fremstiller nemlig udelukkende moderne over- og underdele, og de mange unikke detaljer falder i manges personlige tøjsmag.

Stort udvalg af Wood Wood t-shirts


Urbant, moderne og simpelt. Sådan beskrives tøjet fra den danske modevirksomhed bedst, og hos Butler-Loftet og vi ret stolte af at kunne præsentere et bredt sortiment med alt fra smarte bluser og bukser til lækkert overtøj og accessories. Særligt de ikoniske t-shirts er populære, og her på siden tilbyder vi derfor et stort udvalg af forskellige eksklusive farver og designs. Med det eftertragtede mærke får du dog meget mere end blot traditionelt modetøj.
Eksempelvis har Wood Wood samarbejdet med en række giganter og dermed skabt fedt kollektioner af både tøj og sko. Blandt de allerstørste brands kan man blandt andet nævne Nike, Vans, LEGO og Eastpak.

Tøj og sko, der er blevet skabt af Wood Wood, er i høj grad funktionelt og inspireret af den skandinaviske, simple tilgang til mode. Her lægges vægt på et undertal af detaljer og en androgyn, unisex tilgang til tøjproduktionen.
Der er fokus på gode, slidstærke materialer, og derfor ser man altid jakker i tykt denim eller sandaler med brede læderstropper. Bomuldskvaliteten på t-shirts, skjorter og trøjer holder standen - vask efter vask. Hos os finder du altid de danske kollektioner til en attraktiv pris, men hvis du er interesseret i at spare ekstra mange penge, kan du altid tage et kig på vores udsalg fra Wood Wood under sale. Vi har løbende tilbud på et stort udvalg af produkter, så hold øje med om du kan få store besparelser på dine favoritbukser eller din yndlingsstrik netop nu.

Udforsk Wood Wood tøj på Butler-Loftet


Hos Butler-Loftet finder du nogle af de lækreste sweatshirts, jeans, sko og t-shirts fra Wood Wood. Anvend dem til hverdag og skab et enkelt, stilfuldt udtryk, eller brug dem til en festlig anledning for er mere afslappet og casual look. Kollektionerne findes eksempelvis i klassiske farver som i sort og hvid, ligesom der også altid er et spændende udvalg i nogle af tidens mest aktuelle og moderne farver. Tjek eventuelt også Wood Woods basic logo kollektion, der er kendt for at have et lille WW logo på blandt andet t-shirts, sweatshirts og striks, hvilket er din garanti for tøj af høj kvalitet. Med en særlig ekspertise og erfaring med de største tendenser inden for mode formår Wood Wood sæson efter sæson at fremstille kollektioner, der inspirerer og tiltaler de fleste. Om du er mand eller kvinde, kan du derfor altid være sikker på at være godt og moderigtigt klædt på, og samtidig giver den enkle tankegang i fremstillingen dig mulighed for at sammensætte de forskellige beklædningsdele på nye, lækre måder. Hvis du vil understrege det særligt rå, feminine eller stilfulde ved din personlige stil, kan du med fordel tage et kig på vores imponerende udvalg af sko og sneakers til både mænd og kvinder. Vi fører udelukkende danske og internationale skobrands, som vi selv vil elske at gå i, og derfor kan du blandt andet finde alt fra Arrk Copenhagen og Birkenstock til Puma og Shoe The Bear. Når du handler hos os, kan du se frem til mange gode fordele. Foruden at du eksempelvis får fri fragt ved køb over 400 kroner, får du blandt andet altid hurtig levering allerede inden for 1-3 dage. Skulle du fortryde dit køb, har du naturligvis også mulighed for at returnere dine varer inden for 30 dage.