Kundeservice: (+45) 9631 5050

Won Hundred tøj til mænd


Det københavnske tøjmærke Won Hundred blev grundlagt af Nikolaj Nielsen, som tidligere har haft stor erfaring inden for denim. Han havde længe haft et brændende ønske om at starte sit eget brand, og i 2004 skete det så, og siden hen har mærket hurtigt fået skabt sig et stærkt fundament. Brandet bygger på grundværdier som simpelhed og en underspillet elegance. Tøjet er eksklusivt og i gode materialer, dog uden at være af flamboyant design. Mærket er for dem som går op i sin påklædning og ønsker at se godt ud, men uden at blive for overdådig. Det er for dem der hviler i sig selv og gerne vil klæde sig i noget simpelt og samtidigt pænt. Won Hundred sætter pris på det simple og underspillede design med små, fine detaljer og den klassiske stil i moderne perspektiv. Brandet har rødder i den klassiske herrestil og med minimalistiske snit.

Tøj fra Won Hundred


Won Hundred producerer traditionelt, minimalistisk og lækker mode med simpel, skarpe og gode pasforme og ikke mindst med en genkendelig identitet. Virksomheden værdsætter enkelthed og sofistikeret design. De går ind for raffinerede og rene linjer, og har et godt øje for detaljer samt en stor forkærlighed for de bedste materialer. Casuel mode er det nye, for med det udstråler man ikke behov for nogen eksklusiv og overdådig udstråling, men at man er godt tilpas i noget mere simpelt tøj, som netop fremhæver ens naturlige udseende. Brandet stiler efter at kreerer tøj, der udstråler og forstærker ens personlighed. Deres mission er netop at få bærerens personlighed til at skinne igennem tøjet, snarere end at de vil have nogen særlig karakter ved tøjet til at diktere udstrålingen.

Butler-Loftet.dk er officiel online forhandler af Won Hundred


Hos Butler-Loftet.dk er vi så heldige at forhandle det anerkendte brand Won Hundred. Vores brede udvalg inkluderer basic t-shirts i blød bomuld, skjorter, slim fit jeans, den yderst populære 1981 velvet jacket, turtleneck, denim jakke, cardigan med zipper og de lækre tee med rund hals i 100% bomuld. Udvalget kan købes i vores butikker eller online på butler-loftet.dk.