Kundeservice: (+45) 9631 5050
Tommy Jeans

Tommy Hilfiger - Tommy jeans til kvinder


Tommy Hilfiger er et af de største amerikanske brands. Firmaet har eksisteret siden 1985 og er et af verdens førende design -og livsstilsmærker. Tommy Hilfiger er et familieejet firma, der har stor succes med at skabe cool designs, som en bred målgruppe elsker. Tommy Hilfiger er bland andet internationalt anerkendt for at fejre essensen af klassisk amerikansk cool stil.
< 1 >

Tommy Hilfiger tøj online hos Butler-Loftet.dk


Når du køber Tommy Hilfiger køber du god pasform og kvalitet. Hos Butler-Loftet.dk har vi et bedt udvalg af hele Hilfiger Denim kollektionen fra Tommy Hilfiger. Kollektionen er fyld med styles som jeans, T-shirts, klassiske skjorter, forårsjakker, efterårsjakker og vinterjakker. Se hele udvalget online. Vi tilbyder hurtig levering og giver fri fragt ved køb for over 400,-.

Butler-Loftet.dk forhandler de populære Tommy Hilfiger dame jakker og jeans


I Loftet butikkerne og på vores online shop kan du finde et bredt udvalg af Tommy Hilfiger denim jeans og jakker. Tommy Hilfiger jeans er lavet i god stretch kvalitet, så de passer næsten alle kvinder. Tommy Hilfiger dame jakker har ligeledes en god pasform samt det er en frakke der kan holde dig varm i vinteren. Er du en af dem der går efter den klassiske amerikanske cool stil er Tommy Hilfiger brandet et sikkert valg.