Kundeservice: (+45) 9631 5050

Puma sneakers til kvinder


Puma er et multinationalt tysk brand der blev grundlagt af brødrene Rudolf og Adolf Dassler i 1924. Brandet startede med at producere fodtøj, men igennem tiden har de udvidet deres produktion til også at inkludere tøj, udstyr og sko til sport til kvinder og piger. Puma er et trendsættende urban brand der ikke er bange for at bruge farver på deres sneakers. Brandet er kendt for at præsentere opdateret klassiske sneakers der er tilpasset sæsonens tendenser. Puma som i starten blev introduceret og brugt som et sportsbrand er i dag et populært og foretrukket valg til både kvinder og pigers hverdags outfit.

Puma Suede – den populære sneaker


Puma suede blev introduceret i 1968, og er brandets mest populære sneaker på grund af designets klassiske silhuet. Selvom Pumas ruskinds model igennem tiden er blevet opdateret og tilpasset modens tendenser har brandet formået at bevare det kendte vintage look, som er med til at fuldende den moderigtige kvindes outfit.

Online forhandler af Puma sneakers


Butler-Loftet.dk er forhandler Puma suede sneakers til damer og piger, da det er et kvalitetsbevidst brand der bevarer det klassiske og vintage look Puma sneakers er populære for. Det er det sikre valg for den modebevidste kvinde der ønsker et fuldendt look. Som din online forhandler tilbyder Butler-Loftet.dk 30 dages fuld returret, så hvis modellen ikke passer eller er anderledes end forventet, skal du blot sende den retur og vi hjælper dig med at modtage det rigtige.