Nem retur // vedlægger GLS returlabel i pakken

Parajumpers jakker til kvinder


Parajumpers er et eksklusivt high-end italiensk brand, som skaber dame jakker, parkaer og frakker i verdensklasse. En af kilderne til deres verdensomspændte succes er deres designer Massimo Rossetti, som sætter sit karakteristiske præg på hver enkelte jakke. Designet og idéen bag disse skønne jakker er hentet fra Alaska, eller mere præcis fra de Parajumpers også kaldet PJS som hver dag sætter deres liv på spil for at redde liv. Der er taget udgangspunkt i deres overtøj, som skal kunne klare alle former for vejr og være yderst funktionel.
< 1 >

PJS Parajumpers


PJS Parajumpers leverer vinterjakker i den varmeste, letteste og mest luksuriøse kvalitet til vinterhalvåret. Parajumpers er også leveringsdygtige i jakker til forår og efterår, vi hos Butler-Loftet.dk forhandler også deres populære forårsjakker og efterårsjakker i letvægtsdun til piger. På butler-loftet.dk er vi autoriserede forhandlere af alle de originale modeller - Long Bear, Kodiak, Juliet og Greena. Samtidig får du det bedste indenfor design med den smukkeste udførsel. Der er lagt stor vægt på detaljer og jakkerne stråler af eksklusivitet. De bruger kun de bedste materialer og ligger stor vægt på etikken men henblik på det pels og de dun som bruges.

Parajumpers vinterjakker til perfektion


Butler-Loftet forhandler Parajumpers jakker til kvinder for at give dig det ultimative indenfor luksus og kvalitet når det kommer til overtøj. Der er kælet for en hver detalje og der bruges kun de bedste materialer. Butler-Loftet er certificeret PJS forhandler og kan derfor sikre dig alt alle de styles du finder hos os er 100% ægte. Så hvad end du søger en Parajumpers vinterjakke, vest, parka eller super blød dunjakke så har vi altid et stort udvalg hos butlet-loftet.dk. Vi forhandler også Parajumpers til mænd. Se mere på Butler-loftet.dk.