Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Levi's tøj til piger


Levi Strauss & Co. er et amerikansk mode brand der blev etableret i 1853 i San Francisco af Levi Strauss og Jacob Davis. Brandet er i dag især kendt for jeans, som var det første virksomheden producerede. Levis jeans adskilte sig fra alle andre på markedet på grund af deres holdbarhed. De var fremstillet af så slidstærkt et denim materiale at det var det eneste guldgraverne brugte under Guldfeberen i Californien. I 1890 blev Levis' mest kendte og solgte jeans model introduceret, nemlig 501, som var elsket af alle i 50'erne og 60'erne. I dag er Levis kendt som et ikonisk brand der designer kvalitets jeans, der er ekstra slidstærke til kvinder og piger.

Kvalitets jeans i lækkert design


Er du til et brand der altid designer fede og tidløse styles i denim er Levis det helt rigtige valg. De holder sig opdateret inden for nye trends og tager dem med ind i deres eget design. Levis har med tiden tilføjet andre lækre styles end jeans til kvinder. Deres sortiment indeholder nu blandt andet T-shirts, sweatshirts, kjoler og nederdele. Levis' kollektion er altid nutidig og tilbyder jeans modeller der passer perfekt til en kvindekrop, hvilket gør det til en absolut favorit ved damer og piger. Levis kan trylle med denim og det gør at de skiller sig ud fra alle andre jeans brands i modeverdenen.

Shop Levi's® online


Butler-Loftet.dk er officiel online forhandler af Levis til kvinder og piger. Elsker du mode og denim skal du helt sikkert tjekke vores Levis udvalg ud og bliv inspireret til dit næste denim køb. Vi har et bredt udvalg af lækre jeans modeller til damer, der ønsker et perfekt fit. Er du til en model med skinny fit eller en løsere og behagelig pasform kan du finde det online på Butler-loftet.dk. Lever købet ikke op til dine forventninger har du altid 30 dages fuld returret hvor du kan returnere varen online og i vores fysiske butikker. Du skal blot vedlægge eller medbringe returseddel.