Kundeservice: (+45) 9631 5050

Vanessa Bruno tøj til kvinder


Vanessa Bruno blev født I 1967 som datter af en dansk topmodel og en fransk far. Hendes far var med til at skabe modehusene Emanuelle Khan og Cacharel, så man kan sige at Vanessa på en måde er født ind i modebranchen. I hendes unge dage arbejdede hun selv som model og i 1996 lancerede hun sin første Vanessa Bruno kollektion og året efter supplerede hun med linjen Vanessa Bruno Athé. Vanessa er inspireret af selvstændige stærke kvinder, som har det godt med sig selv. Hun designer tøj til pigen som hviler i sig selv og som ønsker at være fashionabel, stilet og elegant. Designeren elsker feminint, raffineret og chickt design og hun bruger tilmed de danske kvinders livsstil som inspirationskilde, idet at de er afslappede og som sagt, hviler i sig selv.
< >

Søsterkollektionen Vanessa Bruno Athé


Athé er Vanessa Bruno's søsterkollektion og udspringer af den parisiske designstil. Athé formål at bibeholde nogle af de skarpeste tendenser, som det populære brand Vanessa Bruno, står for. Athé har et luksuriøst udtryk med et cool twist og kant, hvilket gør tøjet spændende og top moderne. Beklædningen er af meget høj kvalitet og kollektionerne er lavet af de lækreste materialer, som silke og uld hvilket er med til at gøre det eksklusivt. Det er enkelt, stilet og feminint design og kan bruges til enhver lejlighed. Det kan derfor både bruges til hverdag og når man skal til fest.

Butler-Loftet.dk er officiel online forhandler af brandet Athé


Hos Butler-Loftet.dk forhandler vi det eksklusive tøjband Vanessa Bruno Athé. Dette gør vi fordi at mærket har en masse at byde på, idet at det indeholder stærkt design, lækre materialer og er design som rammer mange danske kvinder. På webshoppen har vi blandt andet strik i godt kvalitet med snøre og nederdele med plissé. Udover dette har vi kjoler fra mærket, med de fineste detaljer som flæser, snører og knapper. Hos Loftet tilbyder vi 30 dages returret. Det er tilmed nemt at returnere sine varer, du skal blot sende den tilbage til webshoppen eller indlevere den i din nærmeste Loftet butik i enten Århus, Aalborg, Hjørring eller Randers. Husk at holde øje med vores webshop da vi løbende opretter nye fantastiske nyheder fra Vanessa Bruno Athé.