Kundeservice: (+45) 9631 5050

Trine Tuxen smykker til kvinder


Trine Tuxen er en dansk, autodidakt smykkedesigner med base i København. Smykkebrandet er etableret i 2012, og siden da har brandet fået national succes. Særligt Trine Tuxens stjernetegns halskæder har opnået stor anerkendelse. Hendes smykkedesigns til piger og kvinder rummer elementer af nordisk minimalisme, hvilket gør dem tidsløse, og de kan derfor holde i mange år. Inspirationen til hendes kollektioner finder hun i geometrien, den nordiske natur og den arkitektoniske stemning omkring København, hvor hun bor. Smykkerne har et enkelt og rent design men altid med et råt finish, der giver hendes smykker kant.
< >

Armbånd, ringe og halskæder i et feminint dansk design


Smykkerne er feminine og er lavet af højkvalitets materialer samt rummer både rå og simple elementer. Brandets koncept er baseret på at mikse, matche og sammensætte smykkerne på tværs af kollektionerne. Når du køber en Trine Tuxen halskæde behøver du derfor ikke bekymre dig, om de nu passer til din garderobe eller resten af dine smykker. De er nemlig designet, så den kan bæres sammen med mange forskellige smykker, hvilket gør designet unik. Det giver samtidig hver enkel person muligheden for at skabe deres eget individuelle udtryk. Detaljerne i smykkerne er perfekt blanceret, og hvert enkelt smykke fortæller en historie i sig selv. Hos Butler-Loftet.dk finder du et bredt udvalg af det danske designermærke, Trine Tuxen Jewelry. Butler-Loftet.dk forhandler et bredt sortiment af Trine Tuxen ringe, Trine Tuxen halskæder og Trine Tuxen øreringe. Alle smykkerne er håndlavede i 925 sterling sølv, 14 karat guldbelægning og stenene er fint udvalgte i semi ædle materialer.

Køb Trine Tuxen smykker online på Butler-Loftet.dk


Butler-Loftet.dk er officiel forhandler af dette inspirerende brand, og vi er stolte af at kunne præsentere den fremadstormene danske designer i vores smykkesortiment. Smykkerne reflekterer et godt håndværk og de højkvalitets materialer går hånd i hånd med prisen. Tag et kig på hendes skønne udvalg her på webshoppen og forkæl dig selv, eller en du holder af med et pænt smykke. Hos Loftet.dk har vi fri levering med GLS over kr. 400,-. Vi garanterer en sikker levering med GLS og PostNord samt tilbyder fuld returret indenfor 30 dage blot varen fremstår ubrudt i original emballage. Du skal blot udfylde den vedlagte returseddel og sende pakken retur til webshoppen.