MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN
Tommy Jeans

Tommy Jeans


Tommy Jeans er et undermærke til det amerikanske Tommy Hilfiger, der står for kvalitetsprodukter med et maritimt, sportsligt og klassisk præg. Personligheder som Gigi Hadid og brands som Urban Outfitters og Rossignol har i en årrække indgået et samarbejde med Tommy Hilfiger og været med til at udvikle brandets stil, men samtidig værne om de klassiske fittings, stiltyper og farver, man gør brug af. Tommy Jeans er den del af brandet, der fokuserer primært på de gode, gamle klassikere som blue jeans, enkle skjorter og tidløse designs.

Hos butler-loftet forhandler vi Tommy Jeans til både MEN og WOMEN
< >

Tennis, sejlsport og college som inspiration


Tommy Jeans indgår som en del af Tommy Hilfiger, men har alligevel mere fokus på brandets originalitet og ursprung. Her ses farverne blå, gul og rød oftest brugt, og de er med til at lede tankerne hen på brandets logo. Jeans indgår også som en central del, naturligvis, og her finder man mange forskellige styles - alt fra ripped jeans, oversized jeans og slim fits finder man hos Tommy Jeans. Tommy Jeans er desuden et mere legelystent aspekt af brandet, og derfor kan man også finde items, der henter inspiration fra de amerikanske colleges' skoleuniformer eller tennisbanen.

Hilfigers Tommy Jeans på Butler-Loftet.dk


Tommy Jeans er meget mere end blot jeans. Brandet tilbyder alt fra jeans, nederdele og kasketter til joggingbukser og knivskarpe, stive skjorter. Overordnet er stilen enkel, men præges af et sportsligt miljø, hvor der er plads til bevægelse. Stilen er lidt 'yngre' og henvender sig til de unge og de unge til sinds. Man har beholdt 'the essentials' og tilføjet flere detaljer, retro aspekter eller farver, der gør Tommy Jeans til noget unikt men bekendt. Find dine favoritter hos Butler-Loftet.dk og gør dig klar til et Hilfiger-eventyr.