Vi sender pakker som normal
Butikkerne er lukket - afhentning muligt fra 11-14.00
Byt Julegave ?
Læs her hvordan

Tiger of sweden

Tiger of Sweden er et svensk modehus fra Stockholm, som blev etableret tilbage i 1903. I mere end et århundrede har Tiger of Sweden holdt liv i deres stolte skræddergerning, hvor de har stået for at skabe tøj med et formål. De har påklædt mænd og kvinder, for hvem ægte stil handler om at have selvtilliden til at være sig selv.

Marcus Schwarzman og Hjalmar Nordström skabte virksomheden på et fundament af de skandinaviske principper for lighed og retfærdighed. Tiger of Sweden var de første til at bringe "ready-to-wear" konceptet til Sverige, hvor de gjorde jakkesæt tilgængelige for den almindelig svenske arbejderklasse – ikke kun til de få rigeste i samfundet. Skræddergerningen har været toneangivende for deres brand lige siden, hvor det primære fokus stadigvæk er på den perfekte udskæring, pasform og materiale.

Tiger of Sweden defineres i deres tro på forandring, nærmere sagt en tiltro til at vi mennesker har evnen til at forandre alt det, vi ønsker. De er fortsat med den tradition ind i det 21. århundrede, hvor virksomheden påtager sig selv samfundets rolle som kurator for kultur med kreativitet som drivkraft.

I 2001 lancerer man, Tiger of Sweden Jeans, ud fra et koncept fra start 90'erne hvor man havde fremstillet et par jakkesætsbukser, som var udskåret fra et par vintage jeans. Heraf kom ideen til at designe styles i Denim. I dag fungerer det som en mere moderne kollektion, der er meget inspireret af streetwear kulturen, hvor jeans i høj grad bliver dyrket - hvoraf de mest populære modeller er Evolve, Pistolero og Slim.
< 1 2 3 >