Nem retur // vedlægger GLS returlabel i pakken
Tiger of Sweden

Tiger of Sweden tøj til mænd


Tiger of Sweden er en svensk modevirksomhed fra Uddevalla, nord for Göteborg. Mærkets historie går tilbage til 1903, hvor virksomheden under et andet navn producerede jakkesæt. Tiger of Sweden opnår hvert år anderkendelse fra modeverdenen for deres flotte kollektioner. Brandet har et klassisk skandinavisk design med et urban, minimalistisk og rock n' roll look. Tiger of Sweden er til den modebeviste forbruger og trendsætteren, som ønsker et flot klassisk moderne look.

Hvis du vil vide mere omkring Tiger of Swedens historie og blive klogere på deres jeans modeller, kan du læse med her.
< 1 2 3 4 >

Køb Tiger of Sweden pung, kortholder, bælte og boxershorts


Butler-loftet forhandler Tiger of Sweden jeans, skind, sweatshirt og crew neck sweat. Især Tiger of Swedens bukser er populærere, da de har et tight look, men passer mange, da de laves med stretch. Tiger of Swedens jeans produceres i Italien, hvilket er et kvalitetstempel, og kan ses i lækker kvalitet og flotte vaske. Hos Butler-Loftet finder du også et stor udvalg af accessories og du kan købe alt fra punge, bælter, tasker, kreditkortholder, iphone sleeves, ipad cases og meget mere.

Vi forhandler Tiger of Sweden online


Butler-loftet.dk er officiel forhandler for Tiger of Sweden, som sikrer at du kan shoppe god kvalitet og fede styles både i form af jeans, skind, tilbehør og meget andet. Hvis købet ikke er som forventet, så sender du blot varen retur med retursedlen.