The North face


The North Face er et performance-beklædningsmærke, der både producere sko, tøj og ekstremsports-udstyr i et mix af wildlife- og streetwear fashion. I 1966 fik to vandre entusiaster ideen om at lave vandreudstyr og teknisk bjergbestigningsbeklædning til ekstremudøvere, som delte samme passion for natur og eventyr, som dem. Dette blev grundlaget for The North Face, eller forkortelsen TNF, hvor brandets mantra lyder: Never Stop Exploring. Brandets navn portrætterer den nordlige side af et bjerg, som siges at være den koldeste og mest barske at bestige. Med tiden udviklede branded sig og sponsorerede ekstreme ekspeditioner hvor de dertil lavede teknisk high-performance og backpacking udstyr. Grundkernen for North Face er derfor at lave praktisk tøj i særlig god kvalitet med et excentrisk udtryk.
< 1 2 3 >

The North Face er modebevidst, stilrent og praktisk


The North Face ses både på friluftsmennesker og kendisser, da brandet har mange værdier, i og med, at det er skabt til ekstreme miljøer i høj kvalitet, og samtidig i stilrene fashiondesigns. Det genkendelige og ikoniske logo forestiller Yosemite National Park Dome, der er et 2,7 km. højt bjerg, som før i tiden eftersigende skulle være umuligt at bestige, grundet vejrforholdene. George Anderson var den første der nåede toppen. Efterfølgende forsøges der nu år efter år, at blive slået rekorder på dette bjerg, ofte af folk iført udstyr og tøj fra The North Face. Outdoor brandet har sporty designs og er blevet et stort hit i modeverdenen. Se eksempelvis de populære Nuptse veste i nylon eller jakkerne Tnf Coaches og Quest, der let kan sammensættes med et par hvide sneaks eller hoodies.
The Northface er i Danmark blevet et eksponeret mærke, der bæres af flere kendte, hvor bl.a. de vandafvisende kasketter og etip handsker, som er touchscreen-kompatible, var nogle af de første items der brusede frem. Igen ser vi funktionaliteten og det praktiske der samtidig er stilet.


Butler-Loftet forhandler både T-shirts, sweatshirts, tasker, handsker og kasketter fra The North Face


Butler-loftet.dk er officiel online forhandler af dette vildmands- og streetbrand, da vi kan se fornuften i at kombinere praktisk høj kvalitet med moderne og unikke designs - hvad enten det er på deres dunjakker, tees, accessoires eller duffelbags. Her har vi størrelser fra xs til xxl. Vi har stort sortiment af t-shirts med forskellige prints og den populære logo box tee. Vi har yderligere et stort udvalg af farver på de forskellige kategorier hos TheNorthFace. Farverne på taskerne er ofte stærke som eksempelvis på tnf base camp duffelbags der fås i enten en stærk gul eller rød farve.
Kom forbi en af butikkerne eller besøg vores online webshop butler-loftet.dk. Her er vi nemlig altid klar til at hjælpe med størrelserne, eller give styletips til sæsonen. Der er vedlagt en returlabel i din pakke, når du handler på webshoppen. Husk der er fuld returret i 30 dage. Alt du skal gøre er blot at tage varen med i en af butikkerne eller sende pakken retur ved hjælp af returlablet.