Kundeservice: (+45) 9631 5050

The Last Conspiracy sko til mænd og kvinder


The Last Conspiracy er et nyetableret dansk brand som producerer sko i den bedste kvalitet. Teamet bag består af erfarne skomagere og personer med mange års erfaring inden for produktion af håndlavede sko og støvler. The Last Conspiracy producerer støvler, som designes i Danmark og fremstilles i Portugal efter originale metoder inden for håndværk. Det er vigtigt for firmaet, at de stiller høje krav til deres samarbejdspartnere, så de ikke forsvinder i det store skomarked. De bliver derfor ved med at være aktuelle og nærværende, dette ses i deres styles ved den perfekte kvalitet, komfort og det unikke design.
< >

Håndlavet kvalitets fodtøj


The Last Conspiracy fodtøj tilbyder et godt mix af originaler og rå detaljer som er med til at give et nytænkende og vintage-agtigt look. Skoene bliver lavet i klassiske farver i mørke nuancer, samt i en stilren formgivning hvilket gør at skoene er meget anvendelige. The Last Conspiracy tilbyder håndlavet kvalitets fodtøjs produkter som kan tåle enhver form for slid og derfor kan holde i mange år. Hvert eneste par sko er håndlavet med stor opmærksomhed for detaljen, og er præget af den personlige forbindelse mellem skomager og kunden. Støvlerne har mange flotte detaljer og looket er en kombination af det rå, innovative og det udfordrende.

Shop The Last Conspiracy online på Butler-Loftet.dk


På vores webshop Butler-Loftet.dk er det muligt at shoppe det eftertragtede brand The Last Conspiracy. Her er der at finde modeller som Amy, Aase og Kaia. Alle modellerne er af ægte læder henholdsvis kamel læder og mat hestelæder, ligeledes har de såler af læder med gummi og nogle har hæl på. Vi tilbyder 30 dages fuld returret, du skal blot vedlægge den udfyldte returseddel og sende den tilbage til webshoppen eller aflevere den i din nærmeste Loftet butik. Vi forhandler også The Last Conspiracy til drenge, kig på Butler.dk for nærmere information.