The garment


The Garment er et brand, som har en sæsonløs tilgang til at designe og producere modetøj med høj fokus på tøjets kvalitet og levetid. Brandet blev grundlagt i København af Sophia Roe og Charlotte Eskildsen, som sammen havde et mål om at skabe tidsløse designs, der holder længere, og som bidrager til kvinders garderobe med stilfuldt og klassisk modetøj af høj kvalitet og i neutrale farver. For de to kvinder handler det om at eje mindre og beholde produkterne i længere tid. De sætter, via deres bæredygtighedsfokus og deres CO2 kompenserede produktion, fokus på naturen og på at agere mere bæredygtigt - både som virksomhed og som kunde.

Hos Butler-Loftet forhandler vi det bæredygtige brand "The Garment", som har et lækkert udvalg af skjorter, bukser, jakker og strik.


Tidsløse designs fra The Garment


Brandet "The Garment" kendetegnes klart ud fra deres tidsløse designs, hvor produkterne er mindre fast-fashion prægede. The Garments produkter er oftest i nogle meget neutrale farver, som aldrig går af mode. Det betyder med andre ord, at brandet har fokus på at kunne skabe kvalitetstøj, som holder flere sæsoner. Kvaliteten af tøjet er altid i top, og produkterne er ovenikøbet bæredygtige.

Tjek The Garment produkterne ud hos Butler-Loftet.dk


Er du på udkig efter en lækker skjorte i god kvalitet, eller er du mere til en varm og smuk strik? Hos Butler-Loftet.dk forhandler vi The Garment til kvinder, som ønsker de klassiske styles, der altid kan peppes op med fx accessories.