Stine Goya


Det danske modebrand Stine Goya blev grundlagt i 2006, hvor den første kollektion blev sendt på gaden. Designeren har både en fortid som model for Chanel og moderedaktør på magasinet Cover, hvilket har givet hende stor erfaring indenfor mange dele af modebranchen. Stine Goya har en unik tilgang til design, som har givet hende stor succes i Danmark. Stilen er skandinavisk – både ren og enkel, men med et twist af farver og print. Det unikke look har skabt et brand, som har vundet flere designpriser bl.a. den nordiske designpris Ginen. Stine Goya er en modefavorit blandt stilbevidste kvinder, der ønsker en garderobe med et lækkert twist.

Mode med et unikt twist


Stine Goyas designs henvender sig til den modeelskende dame, som både nyder et afslappet og stilet look, men som også tør at udforske deres stil lidt mere. Brandet er karakteriseret ved unikke kollektioner med moderne snit, spændende farvekombinationer og nytænkende print, som kombineres på imponerende vis. Stine Goya giver kvinder og piger mulighed for at klæde sig feminint og elegant i hverdagen, samtidig kan kollektionerne mixes, så der opnås en personlig og individuel stil. Goyas univers er perfekt til kvinden der tør skille sig ud i mængden.

Find dit personlige look på Butler-Loftet.dk


Stine Goyas produktsortimentet byder på et bredt udvalg af bl.a. bukser, jakker, kjoler, nederdele, strik, sko og accessories. Er du til det enkle design med et twist, så er Stine Goya et sikkert valg for dig. Du finder de forskellige styles hos Butler-Loftet.dk, hvor du altid har 30 dage til at fortryde dit køb hvis du ikke er 100% tilfreds.