MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

Sissel Edelbo

Sissel Edelbo følger med en af tidens ubetinget største trends, nemlig miljøbevidsthed og genbrug, hvor de går direkte ind og støtter op om en levende fremtid for vores planet. De er skabt på baggrund af et økologisk mindset, hvor passionen for indisk kultur og vintage saris kombineret med bæredygtighed, skaber deres unikke og inspirerende styles. Hver style fortæller historien om den indiske arv og de fantastiske kvinder, der iklæder sig den traditionelle dragt. Alle Sissel Edelbos designs tager udgangspunkt i en blanding af kreative tryk og et klassisk nordisk snit, hvilket giver nyt liv til materialerne. Hver eneste style bliver lavet af rensede og genbrugte saris, og de bliver alle designet med stor omtanke og kærlighed til moder jord.

Kvalitet og bæredygtighed

Sissel Edelbo er grundlagt og ejet af Jeanna Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen. Det hele startede i 2004, hvor de to kvinder begyndte at rejse til Indien og håndplukke saris til deres bæredygtige samlinger og for at re-designe dem. Hver eneste sari er unik i både kvalitet, vævning og udseende. Sissel Edelbo er kompromisløse i deres udvælgelse, fordi det er så essentielt, de bliver genbrugt, og de lægger stor anstrengelse og glæde i at vælge de smukkeste mønstre, farve og kvalitet.

Fashion med et formål

Menneskeligheden har fart på, og vi ser ikke ud til at gå ned i tempo lige med det samme. Den globale kultur er kompleks, og vi vil alle sammen opnå mere, se mere og vide mere. Vi er blevet mere egoistiske set i forhold til vores medmennesker og vores planet. Det er nødvendigt, vi husker at stoppe op fra tid til inden, og ser verden i et større perspektiv.

Sissel Edelbos vision er at fremstille unikke pieces lavet af smukke vintage saris, der samtidigt giver et nyt liv til stoffet fra de traditionelle beklædningsgenstande gennem et moderne snit og silhuetter. Genbrug af disse materialer er også med til at holde liv i den grønne og miljøvenlige tilgang til tøjproduktion.

Hos Sissel Edelbo sætter de en stor ære i at se deres unikke style blive båret af moderigtige kvinder, og de opnår en stolthed i at se deres moderne nyfortolkning og transformation af et traditionsrigt stykke tøj som en sari.