MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

Shoe Biz sko til kvinder


Shoe Biz er et dansk skobrand til piger, der henvender sig til modebevidste kvinder, som ønsker trendy og samtidig komfortable sko eller støvler. Shoe Biz er et brand, som udspringer fra det mere eksklusive søstermærke Gardenia, der blev grundlagt tilbage i 1941 - den første kollektion fra Shoe Biz så dagens lys tilbage i 1989. Brandet har med sine mange år på skomarkedet specialiseret sig indenfor design, komfort og kvalitet. Shoe Biz er kendte for deres chic sko og støvler, og ud over at brandet har en stor plads på den danske modescene, har Shoe Biz også gjort sig godt på den internationale modesene. Pigerne elsker deres sko, da de får god kvalitet til en rimelig pris.

Shoe Biz sko og støver hos Butler-Loftet.dk


Shoe Biz er karakteriseret som den moderne generation af sko, støvler og stiletter, der balancerer et bredt appeal med innovativt design. Shoe Biz er blevet et must-have skandinavisk skobrand for unge selvbevidste kvinder og stylister.

Shoe Biz populære sko, sandaler, støvler og herresko


Hos Butler-Loftet.dk forhandler vi et bredt udvalg af sko fra Shoe Biz, blandt andet støvler, sko, herresko, sandaler og stilletter, og vores kunder er vilde med dem. Se det store udvalg her på webshoppen. Vi tilbyder fri fragt ved køber over 400,-.