Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Udsalg ? Vi har lige tilføjet flere varer til udsalget. Se det her
5 stjerner på Trustpilot

Shoe the Bear sko og støvler til kvinder


Shoe the Bear er et dansk skomærke ejet af duoen Thomas Fredriksen og Jakob Fuglsang. Shoe the Bear er kendte for deres design, der er den perfekte balance mellem det feminine og det maskuline. Shoe the Bear laver sko og støvler til kvinder med international appel og Shoe the Bear sælger deres sko til 15 lande. Butler-Loftet.dk forhandler Shoe the Bear til damer fordi vi gerne vil tilbyde vores kunder lækre sko og støvler i den bedste kvalitet med det rigtige look til sæsonen.

Shoe the Bear kvalitets sko


Shoe the Bear er super dygtige til at finde design samarbejdspartnere, der altid gør deres udvalgt nyt og spændende – fordi du konstant har fokus på at være i udvikling og følge de nyeste trends. Shoe the Bear er kendte for deres gode kvaliteter og deres moderne design. Shoe the Bear er et godt mix mellem det maskuline og det feminine.

Butler-Loftet.dk forhandler Shoe the Bear online


Butler-Loftet.dk forhandler er bredt udvalg af Shoe the Bear sko, køb dine sko online og få dem hurtigt leveret til døren, hvis du i ro og mag kan prøve skoene på. Køb online på Butler-Loftet.dk og byt i alle vores fysiske butikker. Hurtig Levering.