Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Udsalg ? Vi har lige tilføjet flere varer til udsalget. Se det her
5 stjerner på Trustpilot

Seduce tøj til kvinder


Seduce er et dansk high-street tøjmærke der designer tøj til kvinder og piger. Brandet lancerer flere kollektioner om året, der altid afspejler de seneste tendenser. De har konstant fokus på udvikling og kan derfor tilbyde damer den lækreste mode og de flotteste trends. Seduces look er enkelt design med et råt snit og fine detaljer. Kollektionerne er til piger der gerne vil kombinere de nyeste trends med klassiske items. I udvalget finder du alt lige fra strik til jakker og kjoler. Seduce lancerer styles med fine detaljer som glimmer, denim, turtleneck og meleret materiale. Brandet er urbant, cool og med skandinaviske linjer, der giver et originalt og edgy look.

Mode med et skandinavisk islæt


Med flere kollektioner om året kan kvinder altid finde forskellige styles, der hver især matcher og lever op til den nyeste mode. Som eksklusiv forhandler af Seduce kan du på Butler-Loftet.dk finde et bredt sortiment med mange flotte styles – strik, kjoler, T-shirts, toppe, nederdele, jakker, skjorter, bukser, shorts og cardigans. Seduce items er klassiske og tidløse i flotte og enkle farver. Brandet designer kvalitets styles i flotte snit. Hvad enten du er til tight-fit eller loose-fit kan du finde det på webshoppen. Med Seduce får du styles designet ud fra modens nyeste og kommende trends, du vil derfor få en opdateret garderobe med musthaves og nutidige mode favoritter.

Køb Seduce online


Butler-Loftet.dk er officiel online forhandler af Seduce til damer og piger. I vores online udvalg kan du finde en lækker kjole til byturen eller en feminin skjorte til hverdagsoutfittet. Med dit køb får du et produkt af god kvalitet der helt sikkert bliver en garderobe favorit. På Butler-Loftet.dk har du 30 dage til at fortryde dit køb. Levede stylen ikke op til forventningen eller skal størrelsen ombyttes, skal du blot sende varen retur til os og vi er klar til at hjælpe dig.