Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Rue De Femme tøj til kvinder


Brandet Rue De Femme er det helt rigtige brand for kvinder og piger, som ønsker et feminint look. Rue de Femme er en del af firmaet PBO Group og designer stilsikkert tøj i en lækker kvalitet. Med dette brand er kvinder sikret tøj med perfekt pasform som fremhæver kvindens smukke silhuet. Dermed er dette nutidige brand et must have i enhver garderobe.

Stilsikkert design til moderne kvinder


Rue De Femme designer en bred skare af lækkert design som både er anvendeligt til en festlig aften og til hverdag. Rue De Femme laver lækre detaljer som giver et unikt look. Rue De Femme er kendte for deres smukke skjorter, som er sofistikeret samt gode til hverdag. Derudover findes deres Columbine bukser i vores sortiment, som er komfortable i deres sweatpants stil, men også super flotte med deres lynlås detaljer. Butler-Loftet.dk har udvalgt et flot sortiment af Rue De Femme.

Shop Rue de Femme


Butler-Loftet.dk er officiel forhandler af Rue De Femme. Deres tøj giver dig en stilsikker garderobe, som er perfekt til de fleste anledninger. Shop online på Butler-Loftet.dk. Hvis dit køb ikke er som forventet, har du altid 30 dages returret, og du sender blot varen retur med retursedlen.