MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Julegave ?
Læs her

rock and blue


Rock and Blue er et svensk brand, som er ejet af House of Saki, som siden 1987 har etableret sig med tre forskellige tøjbrands til tre forskellige målgrupper. Rock 'n Blue er inspireret af de urbane subkulturer, den internationale musikscene mixet med et skandinavisk twist. De laver jakker, som passer til enhver lejlighed og går meget op i at kunden ikke behøver, at gå på kompromis med stil samt den gode kvalitet.

Dunjakkerne Beam og Zora fra Rock 'n Blue


Rock and Blue er kendt for at lave flotte og moderne styles til kvinder, som ønsker sig noget ekstra lækkert. Deres jakker er af den bedste kvalitet, helt ned til den mindste detalje. Ydermere er brandet kendt for deres lækre dunjakker med et unikt og stærkt design, og den altid gode pasform. ROCKANDBLUE laver vinterjakker som er praktiske, samtidig med de er feminine og varme nok til at gå igennem den danske vinter.

Shop ROCKANDBLUE online hos Butler-Loftet.dk


Butler-Loftet.dk er officiel online forhandler af mærket Rock 'n Blue. Blandt vores udvalg er der at finde de populære dunjakker med perfekt fit i farverne blå, grøn, sort og khaki. I jakkerne består fyldet af 80% dun og 20% fjer. Hætten er aftagelig og det samme er pelsen. Pelsen er af 100% realfur som består af ægte vaskebjørn. Kig ind i din nærmeste Loftet butik og prøv jakken på eller kig udvalget på vores webshop Butler-Loftet.dk. Husk at vi tilbyder 30 dages fuld returret, det eneste du skal er at aflevere varen i Loftet butikken eller sende den retur til webshoppen med den vedlagte returformular.