Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Udsalg ? Vi har lige tilføjet flere varer til udsalget. Se det her
5 stjerner på Trustpilot

Resume Cph


Resume er et dansk brand fra 2016, der er skabt af søstrene Anne Louise Faurholt og Emma Lohmann, og mærket er derfor blandt de nyere i modeklassen. Ikke desto mindre formår de to kreative modesjæle at skabe tøj, der tiltaler de fleste kvinder. Med en særlig kærlighed til lækre designs har brandet allerede etableret sig som et stilbevidst et af slagsen, og hos Butler-Loftet har vi naturligvis også forelsket os i de ikoniske produkter. Her på siden har vi derfor samlet et eksklusivt udvalg af lækkert tøj fra det fremadstormende modehus, og du finder derfor blandt andet alt fra skønne bluser og kjoler til feminine toppe og t-shirts. Hvis du ikke allerede kender til det ikoniske brand, kan du med fordel godt få øjnene op for mærket nu. Med alt fra velklædende designs, lækre materialer og flotte farver finder du nemlig med stor sandsynlighed også noget, der falder i din personlige tøjsmag. Resume skaber kollektioner, der er karakteriseret af klassiske elementer og eksperimenterende udtryk, som er med til at give kollektionerne kant og personlighed. Udtrykket i tøjet balancerer mellem simpel normcore og femme fatale. Søstrene beskriver den typiske Resume-kvinde som en pige, der er nysgerrig på mode og tendenser, men som også værdsætter en lækker basisgarderobe. Her på siden kan du finde det hele – naturligvis til attraktive priser.


Stort udvalg af stilfuldt og moderne tøj fra Resume


Hvis du leder efter smart tøj, der passer til stort set enhver anledning, er der god grund at kigge efter det danske brand. Resume tilbyder nemlig et bredt udvalg af smukke styles til kvinder, der forventer lidt ekstra af sit tøj. En t-shirt er eksempelvis en hurtig og nem måde at skabe et smart hverdagsoutfit, og med modellerne fra det kvalitetsbevidste mærke har du mange muligheder. Hvad end du er til tidløse designs eller iøjefaldende detaljer, kan du hurtigt oppe din garderobe med de smarte overdele. På den måde kan du sætte kulør på hverdagen, og du kan sagtens matche de mange skønne items på forskellig vis for at skabe flere inspirerende looks. Hvis du for alvor vil sætte prikken over i'et på dit outfit, kan du med fordel tage et kig på vores brede sortiment af accessories til kvinder. Her har vi samlet alt, der gør kvinder endnu smukkere, og derfor finder du blandt andet et spændende udvalg af solbriller og hårpynt, så du hurtigt kan dresse op til særlige lejligheder.


Køb din trøje, kjole eller top fra Resume til en god pris hos Butler-Loftet


Kjoler er fantastiske, og som kvinde kan du sikkert også nikke genkendende til, hvordan man i virkeligheden ikke kan få for mange lækre varianter af slagsen. Det feminine tøj kan nemlig bruges hele året rundt, ligesom de kan bruges til både hverdag og fest, hvis man styler dem rigtigt. Om sommeren kan de eksempelvis bruges med bare ben, mens de om vinteren sagtens kan bruges med strømpebukser og under en lækker strik. Kjolerne fra det danske modehus giver et pift til enhver garderobe, og det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen for brugen af dem. Hvis du vil glæde hende, du holder af, kan vi hos Butler-Loftet derfor varmt anbefale af glæde hende med tøj fra det stilfulde brand. Er du i tvivl om, hvilket produkt der mest falder i hendes smag, kan du også give et gavekort til vores shop. Med et gavekort bestemmer du selv beløbet, og så er det helt op til gavemodtageren at vælge sit favoritprodukt i vores store udvalg. Når du handler din sweatshirt, kjole eller trøje fra Resume hos os, kan du se frem til at modtage din pakke allerede inden for 1-3 hverdage, når du bestiller inden kl. 12.00. Køber du samtidig for mere end 400 kroner, får du naturligvis fri fragt. Skulle du fortryde dit køb, har du 30 dages fortrydelsesret, der løber fra den dag, du modtager pakken. Vil du vide mere om dine fordelagtige handelsbetingelser ved at shoppe hos os, kan du læse mere ved at klikke her.