re:designed by dixie


Det danske accessories brand Dixie har eksisteret siden 2004. Dixie har specialiseret sig i at tilbyde attraktiv fashion accessories til gode priser til kvinder, der ønsker at være med på de nyeste trends indenfor takser og andre accessories.

Stort udvalg fra Dixie


Vi er hos Butler-Loftet.dk stolte over at forhandle Dixie, der altid er med på de nyeste trends indenfor tasker, punge, handsker, huer ure og leggings. Dixie er en express virksomhed, der konstant leverer nye must haves accessories, og det er derfor Butler-Loftet gennem mange år, har forhandlet Dixie i butikkerne og her på vores online shop. Dixies laver tasker i skind til gode priser, med mange fine detaljer i form af lynlåse, remme og lommer, du vil altid tilføre dit outfit en ekstra dimension med en taske eller en anden accessories såsom en pung, et bælte, et par handsker eller andet fra Dixie.

Dixie Tasker, Punge og Handsker til damer


Dixie levere mange gange årligt og de er altid med fremme hvor det sker, de levere både, skuldertasker, tasker, punge, stiletter, handsker, luffer, leggins, og huer til kvinder. Dixies tasker følger altid tidens trends med mange fine detaljer i god læderkvalitet, hvorimod hanskerne, stiletterne, leggins og strømpebukserne er mere tidsløse og enkle.