Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Red Wing Støvler til mænd


Den amerikanske støvleproducent, Red Wing Shoe Company, blev grundlagt i 1905 af Charles Beckman i byen Red Wing i Minnesota. Allerede efter 10 år producerede virksomheden mere end 200.000 par støvler om året. Red Wing specialisede sig i slidstærkt fodtøj til landmænd, jernbanearbejdere og leverede i øvrigt også støvler til de amerikanske tropper under begge verdenskrige.

Har du lyst til at blive klogere på Red Wing, så kan du klikker her. Her kan du læse den spændende historie bag brandet, få et indblik i produktionen af støvler, få gode råd til vedligeholdelse af dine støvler og meget mere.
< 1 >

Tilbehør og pleje af Red Wing sko og støvler


Plej og style dine Red Wing støvler lige som du ønsker! Butler.dk har et stort udvalg af tilbehør og plejeprodukter, som gør at du kan vedligeholde dine støvler og få glæde af dem i mange år. Red Wing støvler og sko bliver nemlig kun pænere med tiden.

I efterkrigstiden voksede Red Wing støvlernes popularitet og virksomheden voksede uden at give afkald på kvalitet og design. På det europæiske marked koncentrerer Red Wing sig om deres heritage linje, der blev etableret i 2008. Red Wing Heritage indeholder ikoniske styles og re-designede modeller inspireret af virksomhedens historie. Alle støvler fra Red Wing Heritage bliver stadig håndsyet i USA af den bedste læderkvalitet. Se de klassiske 6-tommer modeller som f.eks. Round Toe, Beckman og Iron Ranger.