MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

Rains

Rains er et dansk livstilsbrand, der blev etableret og har hovedsæde i Århus. Navnet Rains er en hyldest til regnen - deraf det indlysende navn. Rains popularitet skyldes specielt deres minimalistiske og funktionelle styles. De har nytænkt den trivielle og retro regnjakke, og jeg gjort den legende og farverig.

Rains blev kendt for deres nyfortolkning af den klassiske regnjakke, og overtog Danmark med storm. Regnjakkerne blev inspireret ud fra de skandinaviske vejrforhold og designstilen. Grundet de skandinaviske vejrforhold mente Rains ikke, at funktionalitet skulle nedprioriteres for designet. I deres første kollektion af regnjakker i 2012, udgav de tre regnjakker, sidenhen er der kommet mange flere til, og de fås nu i alle regnbuens farver både til kvinder og mænd.

ANSVARLIGHED OG MILJØBESKYTTELSE ER VEJEN FREM

Som et globalt livstilsbrand mener Rains, de har et ansvar for positive indvirkninger på miljøet og samfundet. Derfor stræber de sig efter at foretage bæredygtige og miljøskånende valg.

Udgangspunktet for deres produkters bæredygtighed ligger i produktsikkerhed og holdbarhed, da de vælger at benytte kvalitetsprodukter, som er 100% sikre at bære, de indeholder nemlig ikke skadelige kemikalier for hverken din krop eller miljøet. Derudover har Rains en filosofi om ikke at overdesigne eller overproducere deres produkter, men prøver at sikre, at alle deres produkter har et hjem ved at holde deres produktsortiment relevant for forbrugeren.

Tricks til din regnjakke

Vedligeholdelse og produktpleje af dine regnjakker er altid vigtig. Jo længere levetid din regnjakke har, desto mindre vil dens miljømæssige påvirkning være. Vi har samlet nogle tips og tricks til plejen af din regnjakke fra Rains.

Egentlig er Rains produkter selvrensende, hvilket vil sige at det ofte er nok at de får et regnskyl. Hvis du dog har problemer med at fjerne pletter, vil en god ide være at bruge overflade- og pletrensning. Et andet tip er, at det selvfølgelig altid er en god ide at lufte regnjakkerne, så de bliver opfrisket. En regelmæssig overfladevask vil være med til at opretholde åndbarheden og farven, og vil derfor forlænge regnjakkernes levetid. Regnjakkerne må maskinvaskes ved 30°C, de må ikke komme i tørretumbleren, og de må kun stryges på vrangen.