Kundeservice: (+45) 9631 5050

RAAW by trice hudpleje til kvinder


RAAW by trice er en økologisk og 100% naturlig hudplejeserie til kvinder, der er udformet i Williamsburg, New York. Mærket er skabt af Trice Christiansen og den økologiske hudplejeserie er blevet til på baggrund af stifterens egne erfaringer med andre hudplejeserier. En morgen da hun vågnede, oplevede hun, at hun havde fået udslæt i ansigtet på baggrund af en allergisk reaktion. Trice fandt ud af, at hendes daværende skønhedsprodukter var skyld i dette. Denne episode blev startskuddet til RAAW by trice, da Trice besluttede sig for, at hun aldrig mere ville udsætte hendes hud for produkter med usunde kemikalier. Hun gik derfor i gang med at producere hendes egne økologiske produkter. Trods sin korte levetid er mærket allerede blevet anerkendt blandt modefolk, som har taget de skønne hudplejeprodukter til sig. Særligt har hendes vidunderlige ansigtsolier fået stor opmærksomhed rundt omkring i verden.

Hudplejeserie uden parfume, uden parabener og 100% rene produkter


Hudplejeserien til kvinder er fra 100% økologiske og koldpressede naturlige olier, de reneste urter og helbredende planer. Brandet fokuserer på at gøre din skønhed fri for skadelige kemikalier, toksiner og konserveringsmidler ved at tilbyde en ren serie af produkter. Hudplejeprodukterne er som navnet indikerer af naturlige råprodukter og fri for parabener, fri for sulfater og fri for phtalater som er dårlige for din hud. Produkterne er tilmed ikke testet på dyr. Der findes produkter til enhver kvinde, hvad enten du ønsker fugtgivende, anti-aging og nærende produkter eller blot en lækker og velduftende body wash eller body lotion. Hos Butler-Loftet.dk finder du et udvalg af ansigtsolier, ansigtscreme og øjencreme. Hudplejeserien egner sig til alle hudtyper, og de er især gode til uren hud, olieret hud og tør hud. Den rene og naturlige hudplejeserie er fyldt med antioxidanter og vitaminer.

Shop den fantastiske hudplejeserie fra RAAW by trice online på Butler-Loftet.dk

Butler-Loftet.dk er officiel forhandler af RAAW by trice, der appellerer til kvinder, der går op i en sund og naturlig hudplejeserie. Den gode økologiske kvalitet og de naturlige råprodukter går hånd i hånd med prisen, som vi er stolte af at præsentere hos Butler-Loftet.dk. Hos Butler-Loftet.dk har vi fri fragt fra kr. 400,-. Vi garanterer en sikker levering med GLS og Post Danmark samt tilbyder fuld returret indenfor 30 dage blot varen fremstår i ubrudt original emballage. Du skal blot udfylde den vedlagte returseddel og sende pakken retur til webshoppen.