MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Videoinspiration
MEN - WOMEN

puma


Den tyske gigant Puma er et internationalt hit blandt atletikudøvere, fitness-entusiaster og alt derimellem. Puma genvandt sin popularitet med samarbejdet med sangerinden Rihanna og deres Ri-Ri kollektioner, men brandet har i lang tid sat sit præg på sportsdelen af tøjindustrien. Udover sportstøj tilbyder Puma også sko, udstyr og hverdagstøj. Stilen er eksklusiv, klassisk og old-fashion. De populære sneakers, Puma Suede, er blot ét af de populære items fra Puma.

Hos Butler-Loftet er vi forhandler af Puma til både mænd og kvinder

Fashionabelt samarbejde med stjerner


Puma har i mange år sponsoreret sportsudøvere med stor appel verden over. På listen af stjerner finder man blandt andet sprinteren Usain Bolt, holdet bag Arsenal FC og Borussia Dortmund og personligheder som Mario Balotelli og Cesc Fábregas. Det tyske mærkes logo, pumaen, symboliserer, hvad brandet står for ved at trække på pumaens karakteristika: Hurtighed, adræthed, graciøsitet, fleksibilitet og tilpasning. Beklædningen og farvevalget er klassisk og drager på enkle silhuetter, der sidder godt under træning og tillader høj bevægelighed, uanset hvilken sport du driver med.

Puma sports-apparel på Butler-Loftet.dk


Puma tillokker mange forskellige mennesker, netop fordi det er et brand, der appellerer til de ultra-sportslige og dem, der elsker sports-apparel til hverdag. Tøjet er til at betale, moderigtigt og komfortabelt. Samarbejdet med mange forskellige ikoner, sangere, skuespillere og sportsstjerner holder mærket relevant og er i udvikling hele tiden. Find dine favoritter på Butler-Loftet.dk og tilfør din hverdag et strejf af anvendeligt sportstøj til hverdag og de sportslige præstationer.