Phenumb Copenhagen


I efteråret 2019 startede rejsen for Phenumb Copenhagen. Deres mission var at skabe et brand med en sand passion for god kvalitet og ansvarlig produktion. Phenumb gør brug af yderst kompetente designere der studerer de nyeste fashion trends. De formår at skabe en støvle der kombinere de nyeste trends med det tidsløse design. Phenumb præsenterede deres første design i januar 2020 til den internationale modemesse "Ciff" i København. Her blev de hurtigt anerkendt for deres enestående look&feel, moderne design og ikke mindst super høje kvalitet.

Hos Butler-loftet finder du et udvalg af deres lækre kvalitets støvler, som vil være et køb du helt sikkert ikke vil fortryde.

Den perfekte vinterstøvle


Phenumb Copenhagen er det helt rigtige eksempel på en perfekt vinterstøvle. Den perfekte støvle skal kunne holde dine fødder varme, være behagelige at gå i, og måske det vigtigste se godt ud samtidig. Med støvler fra Phenumb får du netop alle disse egenskaber. En anden fordel er også at de er super nemme at tage af og på, da de enten er forsynet med en lynlås eller elastik. Perfekte at træde i på en kold og travl vintermorgen.