Nem retur // vedlægger GLS returlabel i pakken

Pernille Corydon smykker


Pernille Corydon er et skandinavisk smykkemærke, der er kendt for at designe moderne minimalistiske geometrisk-formede smykker. Smykkerne udstråler en særlig feminin ynde og simplicitet, og de egner sig til kvinder af alle aldre. Pernille Corydon smykker tilbyder et bredt udvalg af sofistikerede moderne fingerringe, øreringe, armbånd og halskæder. Smykkerne produceres af høj nikkelfri kvalitet og findes både i sølv, guld og oxideret. I dag er Pernille Corydon blevet kendt på internationalt plan og hendes smykker sælges hos mere end 200 retailers rundt om i verden. Her på Butler-Loftet.dk finder du et udvalg af disse smukke feminine smykker. Hvis du ønsker at prøve disse smykker i butik, så besøg LOFTbyloftet som er Pernille Corydon forhandler i Aalborg.
< 1 2 3 >

Smykker i guld, sølv og oxideret fra Pernille Corydon


Pernille Corydon har specialiseret sig i at lave moderigtige smykker i forskellige kvaliteter, de fire mest populære smykkekvaliteter er guld, sølv, oxideret og rosa guld. Aller smykkerne er forarbejdet i sølv og nogle er så belagt med guld eller rosa guld. De får valgmuligheden mellem at vælge den ring, de øreringe, den kæde eller det armbånd du ønsker i enten guld eller sølv.

Ringe, øreringe, halskæder og armbånd fra Pernille Corydon


Smykkerne i Pernille Corydons kollektion er inspireret af geometriske former fra hele verden, men fortolket ud fra et enkelt og skandinavisk look. Smykkerne er typisk uhøjtidelige og det er smykker du kan bruge til både hverdag og fest. Smykkerne såsom ringe, fingerringe, halskæder, kæder, øreringe, stickers og armbånd er alle designet uden overflødige detaljer, designet er stramt og nemt at bruge. Smykkerne supplerer det look du går efter, men overdøver det ikke.