Kundeservice: (+45) 9631 5050
Gratis fragt med GLS ved køb for 400 Kr.

Parajumpers jakker til herre og kvinder


Det italienske mærke Parajumpers blev stiftet af Massimo Rossetti og har vundet international anerkendelse. I dag genkender man bedst produkterne fra Parajumpers på grund af den gule strop, der sidder fæstet omkring kraven på jakkerne. Den gule strop er et levn fra tidligere tider, hvor denne strop var en nødstrop, som sad i det udstyr, man brugte til faldskærmshop og udløste faldskærmen. I dag er Parajumpers blevet et eksempel på godt overtøj, der klarer alt slags vejr på grund af det gode håndarbejde og de lækre detaljer.

Butler-Loftet er online forhandler af Parajumpers jakker til både MEN og WOMEN

Solidt og godt udført overtøj


Skal man sætte fingeren på, hvad det er, Parajumpers kan, er det i særlig grad kombinatinoen af teknisk udstyr og håndarbejde med evnen til at producere funktionelt overtøj. Jakkerne, der er det primære produkt, kommer i alle former og farver og tilbyder dermed forbrugeren at kunne bære en jakke, som passer til formål og anledning. Stilen er sporty og stilren, men kollektionerne indeholder oftest dunjakker, anorakker og parkaer.


Find Parajumpers på Butler-Loftet.dk


Parajumpers jakker er eksklusive jakker, der kan holde kroppen varm selv på det koldeste dage. De fleste jakker fra Parajumpers rangeres på en skala, der fortæller hvilket vejr jakken egner sig bedst til. Jakkerne klarer sig exceptionelt til ekstreme minusgrader, og det er nok også derfor mange investerer i jakkerne for at holde varmen i mange år frem. Hos Butler-Loftet.dk finder du et udvalg af jakkerne fra Parajumpers. Find din favorit og hold varmen i teknisk veludførte jakker.