Nem retur // vedlægger GLS returlabel i pakken

NN. 07 tøj til mænd


NN07 er et ungt dansk/svensk modehus med base i København. Mærket er noget ganske særligt og har en helt unik profil. Det er et eksklusivt tøjmærke med en meget høj kvalitet. NN står for 'No Nationality' og 07 for året de lancerede deres første kollektion. No Nationality er et billede på, at mærket ikke vil underlægge sig nogen grænser. I stedet designer de ud fra statementet 'Originals of Tomorrow', som går på at skabe fremtidens originaler frem for blot at følge trends. Brandet er bygget op om begrebet storytelling, hvilket ses af deres annoncer, hvor de har rejst rundt flere forskellige steder i verden og bl.a. brugt lokale modeller til at portrættere en mere autentisk historie om tøjet. På trods af brandets unge alder har de hurtigt vundet stor succes på den danske såvel som europæiske modescene med deres klassiske og tidsløse styles.
< 1 2 3 4 >

Butler-Loftet.dk forhandler NN.07 jeans, skjorter og chinos


NN.07 chinos, jeans, skjorter, jakker, T-shirts og strik er indbegrebet af en gylden kombination af kvalitet, god pasform og design, der holder i flere sæsoner. Brandet udnytter sine rødder i den skandinaviske minimalisme med inspiration fra stort set hele verden og opnår dermed sit klassiske og detaljeorienterede look, som alligevel formår at skille sig ud. NN.07 er garanti for kvalitet og cool stil. De sørger for en enkel og klassisk stil, som stadig er ung og med detalje for øje. Dette brand gik imod det kedelige monotone mode og har kreeret et brand som har perfektion, enkelthed og kvalitet i højsædet. På butler-loftet.dk er vi vilde med dette brand, som er et must have for den velklædte mand.

Shop NN.07 online


Vi er officiel forhandler af NN.07 på Butler-loftet.dk pga. deres flotte design og gode kvalitet. Med god kvalitet og stilsikkert design kan du have disse styles i mange år. Hvis du skulle fortryde dit køb, så har du altid 30 dages fortrydelsesret. Du kan dermed sende varen retur, hvis den ikke er som forventet, eller du blot skal have en anden størrelse.